Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucka 50

zdrada

Polecane posty

Gość Lucka 50

Ratunku ! Moj maz jest na randce a ja zalewam sie lzami .Moze znajde bratnia dusze.

Gość desssw
jak to ??? wiesz o tym i pozwolilas na to ???

Gość pozeracz drazy
gdy Cię nagle bierze sraka draż z biedrony włóż se w kaka

Gość myśl o sobie
też idź na randkę! :)

Gość Lucka 50
A co mozna zrobic jesli ma sie prawie piecdziesiat lat dorosle dzieci jeszcze potrzebujace pomocy , a niby maz nie pyta o zgode . Szantazuje mnie , nie reaguje na prosby i grozby?

Gość Lucka 50
Moze jestem staroswiecka albo raczej mam chyba wlasciwe poglady na temat swojej przysiegi malzenskiej ale randka raczej wykluczona zreszta nie widze na horyzoncie chetnego.

Gość Lucka jakaś stara takaś głupia

Gość nie wierze
powaznie piszesz z tą randką męża czy głupią udajesz? :-0

Gość zizi54
Mam 54 lata. Na Twoim miejscu nie płakałabym długo. Szkoda oczu. Na pewno wróci. Nic innego mu nie pozostaje. Tyłek co prawda mu szaleje, ale nie jest zdolny do uwodzenia w tym wieku. Wiem, o czym piszę, przechodziłam przez ten okres ze strony męża. Wracał z każdej randki, a kiedy dotarło do niego, że pannice, które uwodzi wolą młodszych załamał się tak, że ledwośmy go z synami odratowali. Ciężki to okres u facetów andropauza zwany. :)

Gość myśl o sobie
Chyba powinnaś wziąć życie w swoje ręce a nie ogladać się na męża. Dzieci nie są przecież aż takie małe, żeby nie mogły Ciebie wesprzeć. Chyba, że układy mają lepsze z ojcem...mogą nie wierzyć, że 'tatuś' spotyka się z 'kolesianką'. W każdym razie nie ma co ryczeć tylko z większym apetytem korzystać z życia!

Gość a po co to odzyskiwać
ciesz się że masz okazje pozbyć sie zgreda z domu, tylko se wysokie alimenty wywalcz :)

Gość Lucka 50
Ufff ! Zgubilam sie .Jestem pierwszy raz na forum . Dziekuje za rady ale to nie takie proste. Ani zyc tak dalej ani odejsc bo i gdzie zostaje upokorzenie i cierpienie .Jak dobrze , ze ktos chce posluchac mojego narzekania .

Gość Lucka 50
Prosze poradzcie mi czy jest sens rozmawiac z dziwka , psychoterapeuta odradza.

Gość do Lucka 50
Nigdzie nie odchodź, niech on idzie na Dworzec Centralny, powiedz mu ,że rozgłosisz to na całe miasto. Nie jest taki stary więc może będzie sie trochę liczył z opinią. Pogrozić mu, że dziwce też opinie zaszargasz. Trzymaj się, najgorsze jest to że napewno wróci.

Gość ale po co chcesz
z tamtą rozmawiać? Lepiej będzie Ci zapomnieć potem nie wiedząc jak ona wygląda, jak mówi itd. Wiem, że nie jest łatwo nagle ułozyć życie od początku. Nie wspominasz nic o dzieciach. W jakim są wieku? Masz córkę? Czy rozmowa z nimi nie pomogłaby?

Gość Lucka 50
Wiem jak wyglada ,wiem co mowi .Zdarzylo sie tak ,ze sluchalam przez kilkadziesiat minut przebiegu randki przez telefon.Nie wiem jak maz przedstawil jej nasza sytuacje , moze powiedzial jej ,ze mi nie zalezy,stad moje pomysly o rozmowie.

Gość hmmm mimo wszystko
nadal uważam, że nie warto z nią rozmawiać, bo to Twój mąż jest winien, rozmawiałaś już z nim? on wie że Ty wiesz?

Gość Lucka 50
Dzieci wiedza .Prosza mnie ,zebym sie nie przejmowala ,ale ja wiem ,ze jest im bardzo potrzebny .Ich zycie bardzo by sie skomplikowalo gdyby odszedl.I tylko dobro dzieci powstrzymuje mnie przed podjeciem odpowiednich krokow ,chociaz tak naprawde chyba ciagle nie moge sie pogodzic z tym ze moje zycie mogloby toczyc sie bez niego.

Gość Lucka 50
On wie . Teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilam mowiac mu otym .Bardziej sie szamotal kiedy wiedzial ,ze sie czegos domyslam.Myslalam ,ze jak o tym powiem to zakazany owoc straci smak.Okazalo sie ,ze otwarte postawienie sprawy spowodowalo ,ze moj maz poczul sie jakby mniej winny ,bo skoro wiem to juz nie jest oszukiwanie.

Gość Lucka 50
Do zizi 54:Jak przetrwalas ten koszmar ? Ja znow pojde do pracy z zapuchnietymi oczami.Ludzie znow beda mi sie przygladac z glupimi usmieszkami.Myslalam ,ze moje gruczoly lzowe juz wyschly ,ale moja rozpacz radzi sobie z tym problemem.

Gość Lucka 50
Pragnę jeszcze dodać, iż moim kochanekiem jest owczarek kaukaski sąsiada z parteru, zacnego Łysego Romana, z którym regularnie uprawiam seks analny. W zamian za to Łysy Roman ofiaruje mi możliwość posuwania jego psa i obciągania jego wonnej pałki a także wylizywania rodzyn z psiej odbytnicy(jest taka wąska, wilgotna i ciasna... ) oraz paczkę draży kokosowych z Biedronki

Gość Lucka 50
Chyba wszyscy juz poszli spac aja nie moge bo moj maz bedzie wysylal jeszcze smsy do kochanki ,ostatnio najczesciej o godz 24 .

Gość Lucka 50
Moj Boze ktos jeszcze nie moze spac i podszywa sie pode mnie .Ja naprawde nie napisalam tych okropnosci.

Gość Lucka 50
Pragne nadmienic tez ze Używam natartych margaryną Kasia kolb amerykańskiej kukurydzy do zaspokajania swoich chuci oglądając przy tym napisy końcowe ostatniego odcinka Na Wspólnej i zaciskając zwieracze odbytu w rytm hymnu białoruskiego

Gość Lucka 50
Wypada mi również nadmienić, iż kolekcjonuję włosy łonowe swego kochanka, Łysego Romana, z których zrobiłem już trzy zmiotki do kurzu.

Gość Lucka 50
Najwyrazniej oprocz zdradzanych zon jeszcze zboczency nie moga spac!

Gość jakie dobro dzieci
o czym Ty piszesz? Czy życie w domu, w którym rodzice są właściwie osobno jest w porządku? Czy to właśnie nie obciąża psychiki dzieci jeszcze bardziej niż ew. rozstanie rodziców? Jestem takim dzieckiem i powiem Ci że jeśli zostajesz z nim dla dobra dzieci to się grubo mylisz.

Gość pewnie tatus
pomaga dzieciom finansowo i dlatego wiele skomlikuje

Gość no cóż...
nie robiąc nic dajesz przyzwolenie na takie zachowanie męża. Trochę szacunku do siebie kobieto. Dzieci i tak będą miały ojca i matkę tyle, że osobno. Domu już i tak nie ma. Radzę adwokata wziąć, zasięgnąć porady i działać. Tylko nic nie mów o swoich planach. Dzieci pójdą swoją drogą w życiu a Twoje życie jak ma wyglądać? Działaj kobieto. Nikt nie ma prawa Ciebie krzywdzić chyba, że dajesz przyzwolenie. I cierpiętnicy (dla dobra dzieci) nie rób z siebie. Wbrew pozorom obciążasz ich.

Gość no cóż...
labidzenie nie pomoże. Zastanów się CO CHCESZ TY ZROBIĆ. a ludzie pomogą.