Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucka 50

zdrada

Polecane posty

Gość Lucka 50
Dziekuje wszystkim ,ktorzy chcieli poswiecic swoj czas ,zeby mnie wesprzec.Chcialam Wam napisac ,ze slowa :rozwod, adwokat ,alimenty , maja swoja moc ,bo moj maz na dwa dni jakby sie odrobine zmienil.Ale to chyba tylko ze wzgledu na dzieci,ktore przyjechaly na weekend, bo znow wyszedl jak zwykle .Ale ja juz nie placze. Pomalowalam sobie paznokcie na czerwono i czytam ksiazke.Chyba ogarnela mnie obojetnosc i chyba go zigniruje , niezaleznie od tego ,kiedy wroci.Mam nadzieje ,ze uda mi sie powstrzymac od awanturowania sie.

Gość Lucka 50
Zastanawiam sie tylko czy okazywanie obojetnosci przyniesie wlasciwy skutek? Moze on odbierze to jako akceptacje tej sytuacji?

Gość do jasnej
słuchaj....jeśli zdecydowałaś się na mocne słowa to momencie w którym zaczniesz znowu go ignorować i pozwalać na jego wyczyny to przecież one stracą swoją moc!.jakich argumentów użyjesz następnym razem? Uważam, że powinnaś konsekwentnie dążyć do celu. Nie popuszczaj!. Daj mu do wiwatu. Zapytaj gdzie zamierza się wyprowadzić, kiedy, bo taki stan rzeczy ci nie odpowiada. Zrób wszystko aby wiedział, że to nie przelewki!