Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdziele...

No dobra,on chce żebym podczas seksu oralnego włożyła mu

Polecane posty

Gość ja pierdziele...
extra i jeszcze mi powiedzcie ze jest ukrytym pedalem...

Gość założ prezerwatywe na palec

\"wbij mu tam ogóra\" .............to byłoby dla mnie straszne..... buuuuhahahaaaa :-)

Gość glax
Tylko uważaj jeżeli masz długie pazkoncie. Możesz mu małe kuku zrobić.

Gość założ prezerwatywe na palec
albo rękawice ogrodnice

Gość ja pierdziele...
myslałam ze pomorzecie...:(

Gość zuul
to normalne niestety - to ich punkt g i tyle. naprawde mialby odlot. . nie wiem co ci poradzic - oni maja z tego straszna frajde - tak jak ty z niektorych pieszczot... powiem ci tylko, ze nie ma sie czego bac - po pierwsze nie wcisniesz tam calego palca, tylko ciut-ciut i na ogol to wystarczy, a po drugie - nie masz szans na spotkaqnie z pania kupa - jesli to cie przeraza. pani kupa pomieszkuje znacznie glebiej :P jak nie chcesz w wkladac palca w pupe to nie. moze wystarczy jak 'poglaszczesz' mu anusa i tyle - chyba, ze tez sie brzydzisz powodzenia!

Gość kochana nie przejmuj sie....
ja mu to zrobie...daj adres...a potem on mi ..... uuuuuhhhhhh to bedzie przyjemnosc.....ty to chyba nie bardzo dobra jestes w tych sprawach....

Gość ja pierdziele...
no właśnie i w końcu doszło do zarzutów!

Gość zuul
oj, niedobrze... ale wyobraz sobie, ze on odmawia pieszczenia cie tam i owam - tez bys sie poczula bardzo urozaona na poczatku... to cholernie delikatny temat jest... zwlaszcza, ze to facet i im czasem naprawde ciezko wytlumaczyc pewne rzeczy...

Gość ja pierdziele...
zull ja po porstu nie moge sie przemuc,to nie chodzi o to ze jestem dobra czy zla kochanka, wiem ze on tez robi wiele rzeczy dla mnie,ale jakos nie moge :( dodam ze jestesmy juz dlugo ze soba,wiec to nie jest facet poznany dwa dni temu :( acha a propo ukrytych gejow,bylam kiedys bardzo krotko z chlopakiek, ktory tez mnie o to pytal i dziwil sie "podkresla" dziwil ze tego nie robie. byl 100% hetero.

Gość zuul
eeeee, to z gejostwem nie ma nic wspolnego, nie sluchaj cielatek co twierdza, ze to gejowskie ciagotki. sluchaj - a moze tak jak ci ktos radzil - przez prezerwatywe? on sie moze na poczatku burzyc, ty tez pewno nie bedziesz zachwycona, do tego nie ma to nic wspolnego z pasja i romantyzmem - ale to juz jakies rozwiazanie... co ty na to?

Gość lilijjjjka
Jesli Cie to naprawde brzydzi to nie rob tego proste. Jesli jednak chcesz sie przemoc i sprawic kochanemu przyjemnosc to sproboj tak jak tu niektorzy radza, przez prezerwatywe lub przez rekawiczke ewentualnie np. opakowaniem po cygarze. Gadanie o gejostwie - buahhaaa. Ja tez to lubie, kurcze, jestem gejem :)

Gość napisz do Kasi
No ca mogę ci tu poradzic.... Zrób obiad i obciągnij do końca to nie będzie problemu. No chyba że gość lubi 2 razy pod rząd. ;)

Gość ja pierdziele...
myslalam ze wpiszą się dziewczyny które to już robiły i mogą napisać jakie są reakcje :( czy to rzeczywiście aż takie fajne

Gość leo1000
sprubuj bedzie zajebiscie

Gość zuul
sluchaj - moj twierdzil, ze nie lubi. az pewnego pieknego wieczora zaczelam go miziac po okolicy i sie strasznie podniecil... owszem - zrobilam to pare razy - najwieksza frajda to obserwowac jego reakcje, a bywaja naprawde fajne. gorzej za to jak zarysujesz go od wewnatrz paznokciem... ups - to juz nie takie fajne... hej! sproboj - zawsze masz szanse, ze mu sie nie spodoba i przestanie cie ten problem zadreczac raz na zawsze...

Gość ja pierdziele...
no tak,wiem i czytałam ale to nie zmienia faktu, że ja się brzydzę a on tego chce :(

Gość zuul
ej - sprobuj. po prostu. naprawde nie ma sie czego bac! a jak sie okaze, ze to takie straszne dla ciebie - to z nim pogadaj i powiedz, ze nie mozesz sie przemoc. i juz. bedzie musial to zaakceptowac - bo takie twoje prawo, zeby odmowic...

Gość albo albo
wynajmij murzuna z dużą parówa i niech go zerżnie zaraz mu sie odechce kładania czegokolwiek do kaki

Gość dddddddddddd
dobrze ze mi chlopak tego nie powiedzial, nie zrobie tego nigdy, i oboje jestesmy tego zdania ZE DUPA JEST OD SRANIA!!!!!!!!:) nie przejmu jsie, nie zmuszaj sie!!!!!!

Gość dolorcia
Jak brzydzisz się to włóż mu ołówek.Napewno będzie mu przyjemnie,a jak za cienki bedzie to złącz 4 i sklej taśmą.Myślę że więcej nie będzie ciebie prosić o taką przysługę.

Gość ja pierdziele...
dobra,to zapytam inaczej która by to zrobiła swojemu facetowi???

Gość co zrobicccc
co zrobic by malinka znikła w jedną noc a przynajmneij zbladła???

Gość ja pierdziele...
przypudrować

Gość _muszka_
dla mnie to nienormalne, moj facet jak sie zblizam do dupy mowi ze mam zabrac rece bo czuje sie jak pedał-to jest normalne

Gość co zrobicccc
a co oprócz pudru

Gość 1234566038388338
elo do autorki mam to samo z moim facetem, z tym że on mnie delikatnie namawia ale nie ma szans, nic tam nie włożę bleh, czy mu to sprawia przyjemność czy nie i on to wie, nie obraża się, nie zarzuca mi nic, ale czasem zdaża mu się to proponować moim zdaniem powiedz swojemu że Cię to brzydzi i nie rób tego