Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to prawda niestetyyyy

DZIEWCZYNKI NARESZCIE ZNALAZŁAM CUDOWNĄ ODŻYWKE DO WLOSÓW!!!!!POLECAM

Polecane posty

Gość to prawda niestetyyyy

UZYWALAM MASE ODZYWEK !! ale najlepsza jaką mialam po ktorej me wlosy sa przeliczne to : odżywka joanna wzmacniajaca wloski z czarna rzepą (takie bialobrazowe opakowanie z czerwonym napisem "wzmacniająca" !!) jest boska i tania!!

Gość muchomorrr
potwierdzam fajowa odżywka !

Gość kche kche
ty włochaty wypierdlaj

Gość a co to za odzywka

Gość sdsdsd
jest bardzo tania ale czy fajna nie wiem

Gość FDFD
TEZ MI SIE PODOBA !!!!

Gość jaki ma zapach
?

Gość FDFD
zapach n=ma sliczny a wydawaloby sie ze rzepa smirdzi a tu na maksa zaskoczenie mile

Gość to nie banialuki
ja polecam pantene pro- v proste i gładkie rewelacja, włosy mięciutkie, gładkie- śiliczne

Gość FDFD
ty sobie mozesz polecac ten oantene w innym watku wg mnie joanna jest sto razy lepsza i to zdanie tez wiekszosci mych znajomych pantene uzywalam i bylam niezadowolona na maksa niedosc ze chemia to gowno daje

Gość trararra
a moze cos wiecej o tej odzywce> Jakie masz włosy? czy masz rzeczywiscie problematyczne??np krecone??

Gość FDFD to jasne ze reklamujesz
ta tania badziewna joanne, ale nie mozesz ludziom zabronic polecania czegos innego bo to jest FORUM :P

Gość karrllowwe
dziewczyny!!!! baDZIEWNĄ JOANNE?? CO WY GADACIE ??| ta firma jest boska a ja znam osobicie jej włascicielke !! i wiem na bank ze ona wie co robi i robi to super a nie iszukuje jak inne firmy!! pantene provi nie wiem czy dobre ale wg mnie ma za duzo chemii i nie tanie!!

Gość FDFD to jasne ze reklamujesz
wedlug mnie joanna jest tanim g... :O Niewiele lepszym od innych tanich ścierw :O

Gość trararra
a w Joannie nie ma chemii????

Gość karrllowwe a tobie ile placa
za namawianie ludzi do kupna tych odrzutow?

Gość najlepsze jest pantene

Gość to nie banialuki
Jeśli pytasz o moją - to lekkie pasemka, no i troche przez to zniszczone końcówki, tzn włosy tyż po umyciu i wysuszeniu dosyś mocno się puszyły w tych miejscach, co mnei denerwowało. Po nałożeniu Pantene są miękkie, gładkie i lśniące. Widać wyraźnie cięcie jakie miałam z tyłu (takie schodkowe) bo juz włosy sie nie puszą. Róznicę zauważyłam już przy suszeniu (odżywki się nie spłukuje i ma lekką formułę, włosy nie są po niej jak nieumyte), włosy były gładkie i nie pierzyły się. Nie zmuszam nikogo, odżywka nie jest droga , wiec zawsze można spróbowac i sie przekonać.

Gość najlepsze jest pantene
niema lepszej firmy niz pantene provi!! polecam wam jej produkty!! lupcie a zobaczycie jakie bedą wasze wlosy cudowne!!!!!!!

Gość kuciapklaa
a ile kosztuje ta odzywka pantene??powiedz prosze !!!!

Gość to nie banialuki
ja kupiłam po 7 zł Powiem szczerze, że kazdy włos jest inny i tak naprawde trudno zagwarantować rewelacyjny wynik dla kazdych. Każdy potrzebuje czego innego ale skoro nie macie w tej chwili swojego typu, to moze warto kupić ten jeden raz, bo może i na waszych włoskach się sprawdzi. Joanne też sprawdzę, bo w końcu nie robie tu nikomu na złość - tylko szukam odżywki, która będzie dobra dla moich włosów, a nie takiej ,żeby komus zrobić na złość. Jednak narazie zostanę przy Pantene - bo jestem zadowolona jak mi sie znudzi to spróbuje Joanny, bo nie stosowałam.

Gość magdaliena
WAX - to odżywka godna polecenia. Dostępna w aptekach. Jest to wosk. Odżywkę nakłada się na umyte włosy na 15-30 minut, i okrywa ciepłym ręcznikiem, przebywa w ciepłej kąpieli lub sałnie, gdyż wtedy osiągniemy najlepszy efekt. Później ją spłukujemy. Zabieg powtarzamy co 3-4 dni do momentu osiągnięcia upragnionego efektu, później profilaktycznie raz w tygodniu. Odżywki są do różnych rodzajów włosów. koszt: do 30 złotych (jedne kosztują 18, inne (w większych opakowaniach ok.24zł, w zalezności od rodzaju odzywki, wielkości opakowania no i cen w danej aptece) PS. odżywki te polecane są dla osób po chemioterapiach, które w ich wyniku utraciły włosy, aby je szybciej odzyskać. Naprawdę warto. Polecam

Gość to nie banialuki
A jakie daje efekty? Naprawia strukturę włosa?

Gość AUTORKA WATKU O UDACH
WAX MI NIC NIE POMOGL NISTETY NIE TYLKO MNIE ZRESZTA

Gość magdaliena
zaobserwowałam na sobie poprawę struktury włosa, a także szybszy ich porost, co mnie bardzo cieszy :)

Gość magdaliena
nigdy nic nie pomoże jeśli będziemy niesystematyczni. nikt nie schudnie jeśli raz zrobi 30 brzuszków. nie uważam, że wax pomoże każdemu bo nie ma odzywki która pasuje do każdego włosa

Gość to nie banialuki
Spróbuję :)

Gość w kwestii waxa
wszystkie znajmome fryzjerki fgo odradzaja, bo ponoc zapycha cebulki i wlosy wypadaja.