Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przemoge sie

Nie moglbym sie zwiazac z kobieta ktora nie jest dziewica

Polecane posty

Gość nie przemoge sie

bo mialbym uczucie ze faceci ktorzy ja mieli smieja sie ze mnie , to dla mnie bylo by nie do zniesienia ze ktos jej wkladal tam swojego penisa a jak pomysle ze nawet do ust to bym jej nigdy nie pocalowal .

Gość Ciągcie się do wsi bracia
:classic_cool::classic_cool:🖐️

Gość zeuz
a za co chcesz sie tak ukarac?

Gość cxxcxc
Jejku, to nie szukaj partnerki wsród ex-kobiet swoich znajomych. Proste chyba?

Gość a ty prawiczek jestes
??????? jak tak to ok jak nie to nie pier*ol

a Ty tez zamierzasz byc prawiczkiem caly czas albo tylko z ta jedna cale zycie???

Gość nie przemoge sie
Jezeli kobieta ma byc matka moich dzieci to jak moze byc deflorowana przez innego mezczyzne , nie moglbym spojrzec nigdy dzieciom w oczy , co bym im powiedzial jakby sie kiedys o mame zapytaly , ze sie puszczala z innymi ?

nie odpowiedziales na moje pytanie, czy zamierzasz byc wierny jak pies tylko jednej partnerce cale zycie?? i jak juz wlozysz jednej to juz zadnej innej

Gość i czy jesteś
prawiczkiem ???? Odpowiedz mądralo.

Gość nie przemoge sie
ja zdeflorowalem juz 8 panienek :p

Gość nie przemoge sie
angie_k >> Twoje pytanie nie ma nic wspolnego z tematem , z mezczyznami jest inna sytuacja i nie nalezy ich porownywac do kobiet

Gość nie przemoge sie
Z moją prezencją trudno nie być prawiczkiem.

Gość i czy jesteś
facetem ???? Bo moim zdaniem jesteś małym, żalosnym kutasikiem :P I mam nadzieję, że cię ta dziewicz, która weźmiesz za żonę zrobi w takiego balona że ulecisz wysoko, wysko aby nie zasmradzać powietrza normalnym ludziom.

Gość wawiak
Przecież widac że to nędzna prowokacja. Nie ma takich dupków na ziemi

Gość nie przemoge sie
Uwazam ze kobiety nalezy obrzezac czy jak to sie nazywa jak robia to w Afryce muzulmanie , gdy nie beda odczuwaly przyjemnosci z seksu to nie beda zdradzaly i uprawialy seksu przed slubem a mozna tak robic bo to nie przeszkadza w prokreacji , wtedy by bylo lepiej na swiecie

Gość nie przemoge sie
wawiak >> to Ty wawiak lubisz calowac kobiety ktore mialy w ustach inne penisy i pewnie dalej maja sperme na jezyku .... obrzydlistwo :O A jak jeszcze pomysle ze one maja calowac moje dzieci na dobranoc ....😡

Gość i czy jesteś
spadaj debilu :P Bo ja się przemogę i naublizam ci , choc tego staram się nie robic ale jak czytam wypociny takich bezmózgich kutsików to ...

Gość nie denerwuj się
chłopak chciał zaistnieć po prostu i powtarza zdania, które wyczytał na erotycznym. To o całowaniu na dobranoc w każdym topiku się przewija...

Gość nie przemoge sie
na erotyczny na wchodze wcale a to jest cytat z filmu z Robertem De Niro gdy ktos sie go zapytal dlaczego chodzi do prostytutek skoro ma zone , odpowiedzial ze zone kocha a z prostytutkami moze robic takie rzeczy ktorych nigdy nie zrobilby z zona bo ona caluje jego dzieci na dobranoc i w tym sie z nim wlasnie zgadzam nie denerwuj się >> niech dla Ciebie wyrocznia nie bedzie forum erotyczne bo wyglada na to ze za duzo siedzisz w internecie , Ty na pewno jestes dziewica i nia zostaniesz do konca dni

Gość nie denerwuj się
Na razie to wygląda, że Ty w życiu nie miałeś kobiety i pewnie prędko mieć nie będziesz. Wal dalej konia pod De Niro.

rozumiem że swoją matke to tylko kijem dotykasz bo miała w sobie kutasa, a skoro ktoś ją dmuchnął to jest szmatą. I ta kobieta cię kladła do snu. Ja bym sie powiesił gdybym miał matkę niedziewicę :)

Gość nie przemoge sie
Nie o to mi chodzilo ale i tak moja matka nie klada mnie do snu , umarla jak bylem dzieckiem wiec jej ani nie pamietam , byly jakies zdjecia ale ich od dziecka nie ogladalem bo nie czulem takiej potrzeby .

Gość jesteś beznadziejnym
człowiekiem:o Ja mam 22 lata i jestem dziewica, ale to dlateg, że chce kochać się tylko z jedną oosbą przez całe życie. Nie widze nic ciekawego w puszczaniu się z jakimis kretynami, którym zalezy tylko n atym, żeby podupczyć:o Potrzebuję prawdziwego, kochanego mężczyzny. Prawiczka. Nie uważam, żeby te zasady były rózne dla mężczyzni dla kobiet, Jakby mój facet mnie zdradzał, albo w ogole chodził na kurwy, to bym go kopneła w dupę:o Jestem niezależną i mądrą kobieta i wymagam od partnera tylko tyle, żeby traktował mnie na równi, żeby mnie kochał i szanował. Dlatego jeżeli ja sama jestem dziewicą, chcę żeby on także był prawiczkiem. I też chcę kogos nieużywanego, kto mnie niczym nie zarazi, kogo będe mogła pieścić i lizać wszędzie, kto jest zupełnie niewinny i czyściutki:) Kazdy ma prawo wybierac partnera, jakiego chce. Ale nie sądzę, żeby udało ci się znaleźć szczęście z takim podejściem, że ty to co innego, a kobieta co innego. Możesz najwyżej znaleźć jakąś głupią, zakompleksioną, uzależniona od ciebie osobę. Bo nikt normalny i świadomy swojej wartości nie da się tak traktiować- jak przedmiot, w dodatku służący do rodzenia dzieci:o Nie wiem, po co ci żona, dzieci itd. Dzieci nie są twoja ani niczyją własnością, odchodza jak dorosną i maja własne życie. Są zupełnie innymi ludxmi, którym tylko nalezy pomóc dorosnąć. Zostaniesz wtedy sam- ze swoją żoną. I co? Będziesz żałosnym, starym człowiekiem, który będzie chodził na kurwy?:o Zawsze myślałam, że jest się z kims, bo się go kocha, chce się z nim być, nie czuje się pustki w takim związku, bez względu na to, ile czasu spędza się tylko we dwoje, co się robi, czy ma się dzieci itd. Wydaje mi się, że jesteś mocno ogranicziny i o życiu wiesz tyle, ile o seksie- czyli nic:( Dlatego pewnie krępuje cię myśl o tym, z ektoś mógłby dogodzić twojej kobiecie lepiej niż ty. Dlatego chcesz się "szkolić" nawet na dziwkach:o🖐️

Gość nie denerwuj się
a jaką masz pewność, że ten pierwszy będzie tym ostatnim? Głodne gadki.