Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralinka23

Komu pasuje suknia ślubna w kolorze ecru, złota - chodzi o tym urody itp.

Polecane posty

Gość z doswiadczenia
Ci podpowiem, ze sukeinke trzeba przymierzyc. a najlepeij przymierzyc rozne kolory - bialy, ecru, zlote ecru. wtedy dopiero mozna zobaczyc w czym Ci najlepiej. ja chcialam ecru, okazalo sie, ze duzo lepiej wygladam z zlotym...

Bez mierzenia nie da się tego stwierdzić. kolor skóry kolorowi nierówny. Liczy się ogólnie \"całość\" nie tylko kolor włosów czy oczu. Nawet jak piszesz, że masz jasne włosy, to też nie wiem, jakie;-) Popielaty blond, złote, prawie białe - platyna, czy żółte? Ale odpowiadac nie musisz :-D przymierz, bo trzeba zobaczyć, jak suknia wygląda do buzi i do calej sylwetki. :-) (ja np. mam bardzo jasną karnację - opalać się nie lubię - oczy i włosy czarne. Dobrze wyglądam w bieli, w ecru - tak sobie, a im ciemniejsze ecru - cappucino, złoto, tym bardziej się to zlewa z moją skórą i wygląda żle. Ale to odkrywasz dopiero, jak zmierzysz kilka sukien. Koleżanka marzyła o tzw. szampańskim - dopóki go nie przymierzyła - wyglądało to po prostu żle. A w ecru - ok. Karnację ma jasną, włosy brąz, oczy szare. ) Wszystko powyżej to tylko teoria. Musisz sprawdzić w czym Tobie jest najlepiej, nie sugerować się \"typami\" urody. powodzenia. :-)

Gość myslimy ze nie umiesz
ecru nie ejst dla blondynek, nie nie nie !

Gość zegarynka82
zgadzam sie z Rain_drop ja kupiłam sukienke na wakcajch jak byłam bardzo opalona i wygladałam w niej super efektownie.....kiedys ja przymierzyłam no i nie bardzo mi pasowała .....brak slonca , solarium wiec jestem blada......no ale do slubu sie jeszcze opalę wiec efekt bedzie taki jak powinien być.....ja ogólnie bialego nie lubie za ardzo mi sie w nim twarz odbijai uwydatniaja wszystkie niedoskonałości mam ciemne włosy kasztan, szaro-zielone oczy i jestem blada jak nie widze słonca wiec solarium obowiazkowe przed slubem....

Gość pralinka23
Z tym mierzeniem to różnie bywa - często łaskę wielką robią że dadzą przymierzyć - przynajmniej tak było z koleżanką.. Zakochałam siew tym jasno złotym ecru (nie wiem jak on sie dokładnie nazywa ale materiał błyszczący :D ) i chyba sie załamie jak nie będzie mi pasować :( P.S. Do blondynek też pasuje złote ecru :) Właśnie znajoma jest jasną blondynką, troche sie opaliła i wyglądała przepięknie !!! Od tamtej pory zakochałam sie w tym kolorze i sama marzę żeby mieć taką suknię na ślubie :) A co do włosów to mam pasemka blond - brąz

Gość mamamamf
ładnie pasuje rudowłosym , ciemnym blondynkom z odcieniami ciepłego brązu i czekoladowym brązem

właśnie-biel podobno uwypukla wszelkie niedoskonałości,leciutkie zaczerwienienia itp. przy białej sukni (w odcieniu chłodnym az niebeiskim) biel zębów przestaje być idealna bielą ;)

Gość ehhhhhhhhhhhhh
Reklam się naogladałaś i bredzisz :-( Jak to przestaje być bielą - gdzie masz zęby, a gdzie Ci się suknia zaczyna?? Nie gadaj, nikt nie ma zębów aż tak żółtych jak koń, by miało to jakiekolwiek znaczenie....