Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Źle się czuję...

To było okropne...

Polecane posty

Gość Źle się czuję...

Przed chwilą strasznie wyżyłam się na mojej mamie, w szkole problemy, z chłopakiem problemy, z przyjaciółmi problemy, wszystko wali mi się na głowę, nie mam już sił, a tu jeszcze w domu taki przywał...Nawrzeszczałam na nią porządnie, teraz okropnię się czuję, jak zobaczyłam własną krew to się uspokoiłam, ale to jest okropne, mam już dość...

Gość i hop do góry

Gość Kobieta zmienna jest
to znaczy,że co zrobiłąś:((??

Gość aaamy
kaleczysz sie? - to nie zarty!!!

Gość co się dzieje..........

Gość źle się czuję...
Przyszłam do domu i siadłam przed kompem, żeby odreagować, a ona przyszła i zapytała się mnie czy moge wysłać smsa do ojca, a ja wtedy już nie wytrzymałam, zaczęłam krzyczeć, że mam to wszystko w dupie, że nie mam ani chwili spokoju, że mam ich dość, żeby się odwalili, że nigdzie nie mam spokoju, że nie chce mi się żyć i że mam wszystko i wszystkich w dupie:(

Gość źle się czuję...
I kilka innych rzeczy, ale aż boję się o nich myśleć:(

Gość i widzisz jak taka glupota...
...mzoe poklocic?...

Gość to ją teraz idź

Gość oo rraanyyy
idź ją przepros, ale juz !

Gość ... i przeproś
jak mogłaś Mamie taką przykrość zrobić. Ona źle Ci życzy że się na niej wyżyłaś? A idź nawrzeszcz na tych co spowodowali Twój zły humor. Nie jesteś dobrą córką.

Gość buhahahaha
dziecko, zobaczysz za ok 10 lat, jak będziesz dorosła - wtedy to dopiero będziesz miała problemy, a teraz nie rozśmieszaj nas, i idź grzecznie lekcje robić :-p

Gość oo rraanyyy
ejże, jaką jest córką, to nie nam po 1 incydencie oceniac.Kazdy ma gorszy dzien.Wazne,że rozumie ze nawaliła i chce naprawic.

Gość co się dzieje..........
nie dobrze się stało...tez tak czasem mam rozumiem to czesto mam takie dni kiedy wszystko i wszyscy mnie wkurzają i jak ktoś mnie zaczepi to powiem o wiele za dużo...potem żele mi z tym ale głupio mi się przyznać,,,, najlepiej by było gdybys poszła i ja przeprosiła wyjasniła że masz ły dzień itd napewno jest jej przykro i martwi sie o Cibie poowdzenia

Gość a ja robie
idz do lekarza bo to nie jest normalne-nawet w wieku dorastania. jakaś problematyczna jesteś-z wszystkimi masz problemy.

Gość rasowa brunetka
A ja mysle ze poprostu jestes wszystkim zmeczona muszisz sobie zrobic jakies popoludnie dla siebie w zaciszu swojego pokoju chocby nie wiem co sie mialo dziac musisz odpoczac .Jezeli bedzie cie to dalej trzymac to albo wez sobie jakis uspokajający persen albo idz do lekarza bop to moze byc depresja a z tym nie dasz sobie rady wiem przrobilam,nie poszlam do lekarza kiedy byla pora to teraz lecze nerwice depresyjna ,nprawde to duzo gorsze

Tez kiedyś takie coś robiłam.Wyżywałam się na bliskich,a potem samookaleczanie :-O Pamiętaj,ze rodzice nie sa Twoimi wrogami.Przeproś mamę,przytul ją i w mierę możliwości powiedz jej co Cię dręczy,może będzie umiała Ci pomóc :) Zobaczysz,że to wszystko minie z wiekiem,uszy do góry.

Gość Gdybys była ...
moja córką to dostałabyś liścia i zapamiętała na całe życie, że nie jestem twoją koleżanką Widzę, że niestety twoja matka źle ciebie wychowała, pewnie bezstresowo, tak jak moja mama mnie , dlatego moje dzieci bedę wychowywac inaczej :-D

Gość Dziecko to forum ...
dla kobiet a nie dla małolatów, spadaj idiotko i wonnnnnnnn do nauki

Gość cyba wiem o czym mówisz
też kiedyś mamie nagadałam takich rzeczy że do dziś nie lubie jej patrzeć w oczy.. A i nieraz sie pociełam. To sa chwilowe rozwiązania które przynoszą szybką, ale krótkowtrwała ulge a potem jest jeszcze gorzej. Ale jak jest bardzo źle korzysta sie nawet z najbardziej tragicznych rozwiązań.. :-(