Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestolatka20

ja chcę mieć normalną Mamę!!!

Polecane posty

Gość dwudziestolatka20

ostatnio zauważyłam, że tryb życia mojej Mamy mnie męczy. Ona ciągle gdzieś biega: na spotkania, na zebrania, do koleżanek, na zakupy, do kosmetyczki. w tym wirze zajęć nie ma nawet czasu na normalną rozmowę ze mną. a ja czasem bym chciała taką normalną, zwykłą Mamę, która przyjdzie po 16.00 do domu, zrobi obiad, posiedzi, zapyta sie jak na studiach... w żadnym wypadku nie chcę Jej ograniczać i sprowadzać do roli matki-polki, bo w koncu ja mam już 20 lat i obie mamy swoje życie. ale mimo wszystko...

Gość ebud-ge-es-fe-ge

Gość to jej to powiedz...

Gość powiedz jej to
a nie wyżalaj się na kafe.skoro ona o tym nie wie to my ci nie poradzimy

Gość dwudziestolatka20
mówiłam, i nic z tego...

to idź z nia na zakupy, albo do kosmetyczki albo co

Gość naerta
No to widocznie nie chce jej sie z Tobą gadać

a najlepiej jak masz 20 lat to sama zrób te zakupy....to kobieta nie bedzie zalatana

Gość dwudziestolatka20
ale ja nie mam czas codziennie chodzić z Nią na zakupy, do Jej koleżanek też z Nią nie będę chodziła. a zakupy trono zrobić za Nią bo przecież nie kupię sama żakietu, który ma być na nią dobry ani rzeczy, które przeznaczone są typowo dla niej.

Współczuje :-O Skoro nie pomaga rozmowa to sprowokuj ja jakoś,np zrób sama jakiś dobry obiad i wtedy będzie musiała usiąść i zjeśc go razem z Tobą.Albo poproś ja o jakies rady dotyczące stroju,może pójdzie z tobą na zakupy?

Gość małopolanka
cześćkochana mam na imię Maria i też jestem mamą wychowałam 2 synów miałam z nimi dobry kontakt niejedną noc przegadaliśmy jak była taka potrzeba tematy różne od seksu po religię iróżnego rodzaju dylematy moralne starałam się ich wysłuchać poradzić a i sama przy okazji mogłam się czegoś nauczyć ja jestem prostą wiejska kobietą moja edukacja zakończyła się na LO ale dużo czytam i jestem ciekawa świata moi synowie ukończyli studia techniczne starszy juz nawet zrobił doktorat zawsze byłam na bieżaco z ich problemami no ale teraz są juz dorośli pozakładali własne rodziny nasze relacje nadal są fajne ale już inne i to jest normalne jak maszpotrzebę pogadać to bardzo byłby mi miło jak zechciałabyśnapisać do mnie na e-mail ja narazie nie potrafię posługiwaćsięGG ale syn obiecał że w wolnej chwili mnie nauczy tak wiec pozdrawiam izapraszam