Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asss.

Akceptacja Siebie???

Polecane posty

Gość Asss.

A czy to w ogóle możliwe!!!??? :(

Gość JAKUMBA
MYŚLĘ ŻE MOŻE BYĆ MOŻLIWA ALE TRZEBA NAD TYM NAPEWNO DŁUGO PRACOWAĆ JA WŁAŚNIE DZISIAJ BYŁAM U PSYCHOLOGA I RAZEM MAMY PRACOWAĆ NAD MOIM ZAAKCEPTOWANIEM SIEBIE TAKĄ JAKĄ JESTEM U I UWIEŻENIE W SIEBIE MYŚLĘ ŻE TO DA SIĘ ZROBIĆ TYLKO TRZEBA BARDZO CHCIEĆ

Gość agdzie
a dlaczego udalas sie do psychologa? z powodu za niskiej samooceny czy moze z jakims innym problemem. czy ja np. moge isc do psychologa i powiedziec ze nie wierze w siebie mam o sobie niskie mniemanie i chce to zmeinic. czy to jest powod do wizyty u psychologa?

Gość JAKUMBA
Oczywiście że możesz ja poszłam bo mam nerwice a wiem że na to dobra jes psychoterapia i właśnie wczoraj pani psycholog sama stwierdziła że mam niskie mniemanie o sobie i musimy nad tym pracować

Gość MADZIna
ja akceptuje siebie ale nie całkiem - nie mogę pogodzić się zbrakiem biustu:(

Madzina mam ten sam problem ale czy to naprawdę spędza Ci sen z powiek? ja już sie z tym pogodziłam, nei można mieć wszystkiego...ja braki nadrabiam uśmiechem :D nie ma co sie dołować, przecież smutek niczego nie zmieni a tym bardziej nie poprawi Ci humoru i nie przyciągnie do ciebie facetów...głowa do góry! :*