Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwonia9

Pas cnoty???

Polecane posty

Gość piwonia9

A ja mam pytanie trochę z innej beczki, nie mam jednak do kogo sie zwrócić. Mam 19 lat i nigdy nie udalo mi się włożyć tamponu, nawet tego najmniejszego, czuję wielki opór i ból. Tak samo kończyła się próba odbycia pierwszego stosunku, mimo że próbowaliśmy już kilka razy. Jestem przygotowana, (nawilżona) jednak mój chłopak nie może wejść głębiej, mówi że czuje wielki opór i nie może dalej. Dodam, że gdy usiędę w rozkroku i rozszerzę w wargi sromowe widzę tą błonę, czyli nie jest ona głęboko. Czy ja mam w takim razie jakąś hipermocną błonę?:P Czy to znaczy ze musialabym sie wybrac na operycjne przerwanie błony, czy wszystko jest wporządku? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość Mam ten sam problem
ale nie wiem o co chodzi.Wiesz czasem tak jest ze kobieta czuje sie podswiadomie zestresowana i te miesnie ktore ulatwiaja partnerowi wejscie same sie zaciskaja bez Twojej woli.Ale moze byc tez jak mowisz.Blona jest za twarda i musisz isc do ginekologa zeby ja przecial.Niestety:/

Gość gruchaaa
Piwonio przecież ci odpisałąm na "Antykoncepcja..." radzę zmianę pozycji. u nas pomogło;)

Gość boss
hahaa to wspolczuje partnerowi:D

Gość karawana
Moze jestes zbyt spieta i podswiadoomie zaciskasz miesnie? Tak moze byc...Albo masz baardzo gruba blone, ktora nalezy chirurgicznie naciac. Moze idz do ginekologa? Wspolczuje...:)