Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu na moście

ZEGAR ŚMIERCI- KTO ODWAŻNY SPRAWDZIĆ????

Polecane posty

bedzie \"wojna\" w domu i wspolmalzonek wrzuci ci suszarke do wanny ;) chociaz z drugiej strony to do tej wersji jeszcze woda by sie przydala :o

Wpisałem imie i nazwisko i mi bzdety wyskoczyły, poprzednie było bardziej prawdopodobne... ..chyba wpiszę sobie w dowód KaYuza... ...bo według i imienia i nazwiska to sie kurwa zegar pomylił 63lata 3 miechy i 25dni...możliwe to nawet dłużej niż w porzednim.. ...wywaliło mi : WOJNA-PRACA-ALKOCHOL... ...co do jednego się zgodze, to do prcy... ....wjna? zresztą kto wie...hehe.. ...ale alkochol? ...to sie ktoś grubo pomylił... ....chyba śmierć kosę w PUBIE zgubiła....

KaYuza ale to dziwne, ze rozne symbole ci wyskoczyly. Ja nie zaleznie co wpisuje jesli tylko podam ta sama date urodzenia zawsze te same wyskakuja. Napisane jest, ze symbole sa przypisane do daty narodzin. Moze date zle wpisales?? ;)

może lepiej ze strażakami pogadam, albo bunkier wybuduje,....albo najlepiej z domu nie wychodzić...hehehhee ...bo śmierć z zegarkiem się czai, i nawet nie zagadasz do niej bo cie z sekundnikiem sieknie...

raz wpisałem KaYuza jako imie i nazwisko a raz rzeczywiste imiona

kurcze, a ja juz myslalam, ze tajemnice swojej smierci odkrylam i bede mogla ja oszukac!! a tu znowu nic z tego :(

Gość diabeł696
szpital • zaraza • ogień za 25 lat robię wypad:D

masz racje za drugim razem musiałem cos z data namieszać.. przecież sam siebie znam i to pierwsze mi bardziej podeśzło na realne...

diabel, to u ciebie prosta sprawa: zaraza ogarnie twoje miasto, wyladujesz w szpitalu objetym kwarantanna, ktory przerazeni ludzie z zewnatrz beda chcieli spalic... masz wszystko jak na dloni ;)

Gość diabeł696
oj macie bujna wyobraźnię rak płuc się maluje czemu sie nie dziwię:P

Gość diabeł696
a gdzie tam ja bym bardzo chciał ,żeby moje miasto trafiła zaraza bo paru złamasów w nim nie lubię:P mi się podoba:D

po cholere imiona wpisywać skoro data tylko się liczy? ..co prawda symbole, mi odpowiadają...zależy jak sie do nich podejdzie.. ..data wsumie też, człowiek ma swoje przeczucia, a o 60tce zawsze mówiłem... a wyszło 61... ..kto wie może poprostu przypadek... ...żaden program niczego nie przewidzi... ...czyli jutro skocze sobie na główke z 10go pietra na beton i tak przezyje..hehe dobre... ...co ja kurwa robokop.. a może terminator.... a może człowiek guma i odbije sie od betonu i fiiuuu polece sobie w piżdziec...

Gość diabeł696
a ja mam czasowstrzymywacz w postaci marlboro light:P myślę że troszke nimi oszukam zegar:D

..e ludzie idzcie do plusa ... tam czasopodwajacz na was czeka ...hehehe....