Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu na moście

ZEGAR ŚMIERCI- KTO ODWAŻNY SPRAWDZIĆ????

Polecane posty

Gość diabeł696
już wiem po co jest imię:D

...eeetam... nagrzebie w zegarku i spręzyna chlaśnie ... i stanie zegareczek.... hehe.. będę nieśmiertelny.. bo godzina nie wybije... ...i co ja wtedy zrobie.... gdy już wszyskich w glebe wciągnie?

Gość diabeł696
Żartowałem:P

Gość diabeł696
po co krowa mówiłas o IP teraz sprawdzam system😭

Gość diabeł696
to już 3 raz jak zabijają mi windowsa:P ja tez chcę miec tyle żyć:D

...no tak...ale ja IP nie podawałem... ....jeśli wirus, to co to za zaraza... ..hyba że wirus mi kompa załatwi, ja ze złośco kompa spale, i z nerwów w szpitalu umrę......hahahaahahahaahaa....

Gość diabeł696
heheh ciekawe co by sie stało gdybym teraz do kogoś zadzwonił i powedział ,że ma tydzień zycia:P

..ee telefon mi dzwoni.....wyswietla diabeł...... .....o kur..... czyżby tydzień....... ......a komp mi siadł....... .........chyba go spale......... ...................rrrrrrrrrrrrrrrr............... .....................płonie.....hehehe........ ...aaaa......ooooooo...kur......moja pikawa...... .............................................................. ............................................................. ................................................................. ..........................112.. tak słucham ktostu leży martwy koło płonącego kompa.....

Gość diabeł696
dziewczyny w bikini:P

.....obudziłem sie na stole operacyjnym.... ........lekaż mówił mi że mam tydzien.... ...............o w morde.....

...diabeł zadzwon jeszcze do jakiej fajnej babki żebym tam po drugiej sronie świata za tydzień sam nie przesiadywał....

Gość diabeł696
KaYuza padłeś ofiarą śmiertelnej seks tasmy Renaty Beger:P czekam na Ciebie w piekle Panie wbikini już są więc się pospiesz z tym tygodniem

...o świetnie...babki w bikini.... ....tylko tydzień..super.... .................................. ................co jest. jakie odwiedziny?. .........................ktoś z plusa?..... ............................................. ........o nie czaso podwajacz przyszedł, mówi że mam teraz więcej czsu, na dodatek dwa razy wiecej czasu........................... ................................................. ........ten tydzień sie wydluży.....a niech to......

Gość Ta....
Dla mnie to ściema na maxa, bo oki rozumiem podajesz date ur itp ale po co Imie i nazwisko, bo niby co wpisane Twoje dane osobiste do kompa na tej podstawie ma ci zegar (hm dodam nie myślący racjonalnie -tylko przeliczający według jakiegoś zakodowanego programu-systemu), wyliczyć godz i date śmierci, no sorki ale chyba nikt na tym ludzkim padole nie jest w stanie wymyśleć czegoś aż tak realnego;)

Gość mi sie sprawdzilo
:o