Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała...

czy on mna manipuluje?

Polecane posty

Gość tak wlasnie tak
Zamezne sa bezpieczniejsze z tego powodu ze jak zaciaza to nie trzeba potem placic na dziecko

Gość harpagona
rób sobie w pracy kolo tylko, rób...potem i tak Ty wyjdziesz na k... a kolesiowi się pewnie upiecze

Gość mała...
do mialamtak dzieki za wsparcie chociaz widz ze niezle ci sie oberwalo, coz nie ktorzy potrafia tylko krytykowac, do pytajacych : nie nie spalam z nim i nie mam takiego zamiaru chociaz wierze ze jeslibysmy to zrobili byloby pieknie, ale seks z mezem mi wystarcza :P aktualnie jestem juz pol roku po slubie czyli to wszystko juz trwa jakies trzy miechy i nic miedzy nami nie zaszlo!!! nie powiem facet mnie pociaga, ale tylko tyle, dalej sa to tylko slowa i mysli, fakt to juz zdrada i wiem o tym glupio mi z tym ale coz... kiedys ktos mi powiedzial ze zdrada to normalna rzecz z czasem kazdemu sie przytrafi... wtedy to wysmialam teraz juz mysle inaczej... postanowilam to zakonczyc mam nadzieje ze MIALAMTAK bedziesz mnie dalej wspierac, zapewne wiesz jak ciezko zerwac cos takiego tym bardziej ze pracujemy ze soba i widzimy sie codziennie i nie mozemy sobie pozwolic na unikanie siebie tego tez nie chce, chce to zakonczyc normalnie jak dorosly czlowiek.