Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Gwiazdka Mała

NIEŚMIERTELNE TEKSTY Z KOMEDII SAMI SWOI KOCHAJ ALBO RZUĆ

Polecane posty

Gość gość
Nowiuskie koszulie.

Gość gość
najlepsze jest jak pawlak wysyła syna żeby klaczkę zapłodził, w nocy się budzą, pawlak w koszuli z granatem,kargul tez w piżamie się pyta o ogiera a pawlak " a co ja wróżka??" Płaczę ze śmiechu ja to widzę hehehe. Który jesteście rocznik że tak to uwielbiacie, bo ja 83

Gość gość
mam koleżankę 88 i absolutnie nie bawi ją to. a ja od dziecka uwielbiałam,mieliśmy wszystkie części na vhs. do tego kogel mogel, też uwielbiam... to ja od wróżki 83

Gość gość
Jak pojechali do Ameryki i byli w radiu i Pawlak przedstawia: ja tu przyjechał z moją wnuczką Anią i z moim....z Karulem heh. Nie ma juz takich komedii ogladałam to ze sto razy i za każdym razem mnie bawu

Gość gość
Jestem najmlodsza?

Gość gość
petarda te komedie,na sam widok pawlaka pysk mi się śmieje:-) ooo i jak tą farbowaną lochę wiozą w tej klatce, sołtys się pyta co tam pawlak wieziesz a on "telewizor....."kurcze a jak to oglądam to praktycznie na pamięć wszystko pamiętam heheh

jak Ania mówi, że tłumaczy Shirley, że socjalizm to równość, a Pawlak z uśmiechem: "Uwierzyła?":D:D:D:D:D:D:D:D Pawlak masakrował przed Korwinem :classic_cool: