Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Gwiazdka Mała

NIEŚMIERTELNE TEKSTY Z KOMEDII SAMI SWOI KOCHAJ ALBO RZUĆ

Polecane posty

Jak Pawlak witał się ze swoim bratem Jaśkiem i mówi: \"A to Mania... pamietasz? Troszke podupadła... \" :D :D :D

Gość 22latka**
...na zdrowiu" I cytaty z 2 odcinka " I nie ma mocnych"? też tu można zamieszczać? Ja wychowałam się na tym filmie, na video oglądaliśmy z moim bratem chyba z tysiąc razy:) "...-Nowiuśkie koszule...-heheehe...-Czyśty zdurniał stary gdzie ja tera takie garki kupie..." albo "....a szkuoda taki był ładny amerykański...(komentarz Pawlaka w sprawie konia) lub "- lody te biddil...- ty mi mów po Polsku a nie bigdil po murzyńsku..." chyba moge cytować do rana:)

Gość jaktotak*
oczadziała??? :D

...i tylko się nie pomyl i nas pawlaków sasiadów kargulowych nie doświadczaj bo my się swojej ziemi trzymamy....

Pawlak o Jadźce: -ludzie wiedzą,że mnie można na język na deptac i nic nie powiem, wicia we mnie spokojny, a ta wasza jadźka jaszczurka wszystkim kręci !!1 w USA Pawlak: -u was to i pszczoły trzy razy większe

Rozbił pan bank!!!! nie ja tylko pociągnął Pawlak w chwili \"śmierci\" daje księdzu w lapę kasę i mówi: -żeby się ani na studiach noga powineła i żeby szczęsliwie na wieś wróciła.....................

na stacji w momencie przyjazdu Jaśka: -A gdzież Mania? -Troszku podupadła............ nieźle jej posunął komplement. albo jak fajnie Pawlak nazywał Shirley- SZIRLI W samolocie: Informujemy pasażerów że temperatura na zewnątrz wynosi 90 stopni F. a pawlak: DZIEWIĘĆDZIESIĄT???? NIC TYLKO BIERZ I SMOŁĘ GOTUJ!!! ALBO Jak dojechali do stanów a tam nie było Jaska, zabrali się z jakimś polakiem samochodem i gdy wyszli z samochodu Pawlak mówi:Ja zaraz z naszym Jaśkiem polkię zatanczę

Moje ulubione sceny to: - modlitwa Pawlaka z synami( \'...tylko się nie pomy i nas Pawlaków, sąsiadów Kargulowych nie doświadczaj..\') - bliskie spotkanie na sianie(\' No to ci pomogę\') - tekst Jaśka(...\'na dynie z zacierkami..\') - i mój ulubiony z racji tego zapewne, że jestem kobietą:) Juhuu _mówią że ładne dzieczyny nie powinny w studnię zaglądać, -dlaczego- Spodoba się i przyjdą po taką- kto -topielce

Gość rorata
był też taki dialog Kargula z Pawlakiem - Pawlak, a Ty słyszał? Ruskie sputnika wypuścili - Wielkie mi rzeczy, odsiedział swoje to i wypuścili.

Fajowskie były jeszcze teksty w stylu- A COŻ TAK NOSY POZWIESZALI,A? TE \"A\" BYŁO NAJFAJNIEJSZE!!!!! ALbo jak wymalowali tą biedną świnkę a mania mówi: TOŻ TO DZIKA LOCHA!!!! albo jak w USA ania mówiła,że Mówiłam Shirley ze zyjecie w takiej zgodzie, ze sie nie kłócicie, a Pawlak na to :UWIERZYLA?> Albo jak ania tłumaczyła shirley historię kłótni jej dziadków dziadek big i dziadek little!!!!! :) ORAŁ,ORAŁ NIE ROZUMIESZ MNIE? SŁowa Kargula: Się wam zachciało i macie czekoladę aLBO JAK ANIA W usa MYŁA SZYBY W WIERZOWCACH A DZIADKI STALI POD WIEŻOWCEM I KRZYCZĄ kARGL DŁUGO I PRZECIĄGAJĄC- aaaaaaaaannnnnnniiiiiaaaaaaaaaaaa A pawlak w między czasie ktrótko i piskliwie : ZLAŹ!!!!!!

nie czytałam wszystkich moze było mój ulubiony to - no sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie

Gość sabik
hhhee to najlepsza polska komedie o co chodzi z tym wicia wierzchem jedzie nie moze byc na kocie hhhhheeee ale super ten fiilm jest pozdrawiam wszystkich he

Gość po polsku jaśko
Jak już cytujecie to chociaż poprawnie. Uwielbiam te komedie.

Gość Lubietenfilm
Bez wątpienia najlepsza polska komedia. Nigdy się nie nudzi a za każdym razem jak ją oglądam to mam wrażenie jakby pierwszy raz szczególnie podobał mi się wątek jak Pawlak szukał lekarza do rodzącej żony, znalazł aptekę i mówi: "łoj aptieka chiba" i te jego ruchy, wogóle wszystkie teksty w tym filmie są rozwalajace

Gość gość
- 'Rasowy dzik" - " wykapany minister" ( na przyszłego męża Ani ) - zepsuli, a? ( kiedy wykręcił korki i radio przestało grać ) - " dłuchota coś dzisiaj taka. " ( kiedy chciał kontrolować Anię) - kiedy Jaśko przyjechał: J: mam ochotę na dynię z zacierkami. M: Kazimierz, nie mamy dyni. K: Wicia, idz zobaczyć czy Kokeszce jeszcze jakaś dynia napolu została :P - kiedy Wicia sobie tańczył i Pawlak napił się bimbra: K: Wicia, chuchnij no. W: hu K: nie tak, tak, huuuuuu - mina ich obu zarąbista ! - - z bliska to masz 3 lata więcej - nigdy nie kupuj po pijanemu - a to ja pił? - co to za różnica? - nienabita! - jest i nabita :D - i wiele innych..... super film, co z tego, że taki stary, ale jest bezkonkurencyjny, a o 100 pro lepszy niż większość dzisiejszych "komedii" :)

Gość gość
koń to przeżytek bierze pigułkę w samolocie na spojrzenie Kargula- to dla spokojności

Gość gość
Czep sie swojej baby-Pawlak do Kargula.

Gość gość
Sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie.

Gość gość
Kargul,podejdze no do plota,jak i ja podchodze;placz Wladek,placz,nie wstydz sie,placz.

Gość gość
Z bliska to masz ze 3 lata wiecej-Wicia do Jadzki.