Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek1985

A ja mam moze glupie pytanie,ale chyba troche naiwne

Polecane posty

No wiec po co na drogach tirowki,do zlozenia tego topicu sklonil mnie obrazek trasy wylotowej z Warszawy do Krakowa w okolicach miejscowosci lazy i tak sie pytam po co tak stoja wiem wiem jakby nie bylo klientow to by tam ich nie bylo,ale czy mozna jakos to wyeliminowac?tzn moze inaczej,a jesli nie to moze w jakies boczne drogi je skierowac tak tak skierowac moze policja wezmie sie za to co o tym myslicie jest jakies rozwiazanie??

A w czym Ci przeszkadzają?? Wypadków nie powodują, nie zakłócaja spokoju..... To o co Ci chodzi!! lepiej się zastanów jak wyeliminować idiotów kierowców na drogach i tepaków co oślepiają jeżdżąc na przeciwmgielnych w nocy!!!

Ogorek powiedzial : Wypadków nie powodują, nie zakłócaja spokoju..... To o co Ci chodzi!! lepiej się zastanów jak wyeliminować idiotów kierowców na drogach i tepaków co oślepiają jeżdżąc na przeciwmgielnych w nocy!!! nic dodac nic ujac absolutnie sie zgadzam Ogor ,tlyko moze je jakos przestawic w dodpowiednie miejsce tzn wiadomo urozmaicaja widoki iniektore sa ladne,ale moze wlasnie dla zachowania bezpieczenstwa niech stoja troche w innych miejscach .

Gość gdzie tu sens
A ja mam moze glupie pytanie,ale chyba troche naiwne

Gość lis niechytrus -
to i tak wszystko sprawka Czerwonego kapturka ;-)

Gość kiedys wracalysmy
z kolezankami do domu , kawal drogi , pieniedzy prawie wcale , wiec co na stopa, zabrala nas we trzy fajny facet , jedziemy droga wylotowa z Koszalkowa , stoja tirowy , a on do nas : te dwie to wasze kolezanki? odpowiedz : nie i prosimy nas wysadzic; i do Bialogardu na pieszo poszlysmy na autobus ; to byl moj pierwszy i ostatni raz na stopa; teraz sie z tego smieje ale wtedy nie bylo nam do smiechu;