Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby time

Zakomunikowanie o ciazy

Polecane posty

Gość Baby time

Witam Jestem w ciazy:) Moj maz jeszcze o tym nie wie, ale w najblizszy weekend jest jego przyjecie urodzinowe i chcialabym mu powiedziec o tym,ze bedziemy mieli dzidziusia w troszke inny sposob niz od tak sobie :) Chcialabym zaspiewac na jego urodzinach piosenke dajaca mu do zrozumienia, ze nasza rodzina sie powiekszy :) Mozecie mi podsunac jakis tytul??

Gość Baby time
nie, lepiej rzucic osikany test ciazowy na stol!! Nie mam 17 lat, tylko 26.

buahahaha, ale zrobisz mezusiowy prezenick nie ma co, zalamie sie chlopina ze to koniec z nocnymi balangami bo dzieciaczek bedzie beczal w nocy :D

Gość tylko lasting performance
byla kiedys taka piosenka jak kurka spiewala do kogucika i w tekscie bylo"sluchaj,bedziemy miec jajko...gdy kura to powiedziala ,kogut z radosci az zapial..przytulil kure do ciala -mila nie bede juz chrapal"

Gość Baby time
:D Czy ktos moze powazniej troszke potraktowac ten temat?? :) Ja nie chce zrobic tego tak banalnie, bo to dla nas duze wydarzenie-on tez bardzo pragnie tego dziecka. Wiec moze jednak ? :)

ja kupiłam bym maleńkie buciki takie dla noworodka i dała w prezencie. ale napewno nie na imprezie, nie przy znajomych. tylko wcześniej.

Gość do baby time
Poczekaj do Wigilii i zaśpiewaj mężowi "Lulajże Jezuniu" patrząc mu wymownie w oczy ?

ja potraktowalam temat powaznie--naprawde byla taka piosenka i mysle ze pasuje :-)

Noc zapadła już głucha i ciemno było w kurniku Kura szepnęła - Słuchaj - budząc koguta po cichu Kokoko cipcipcip, budząc koguta po cichu I głos zamierał jej w grdyce i życie stało się bajką Bo słodką ma tajemnicę: "Słuchaj, będziemy mieć jajko" Kokoko cipcipcip, słuchaj, będziemy mieć jajko Gdy kura to powiedziała kogut z zachwytu aż zapiał Przytulił ją do ciała, "Miła, nie będę już chrapał" Kokoko cipcipcip, miła, nie będę już chrapał I tak spędzili tę nockę razem na jednym patyku Ach jak przyjemnie jest mieszkać w takim przytulnym kurniku Kokoko cipcipcip, w takim przytulnym kurniku A po miesiącu z jajka nagle coś się wykluło I chodząc za rodzicami dobrą opinię im psuło Kwakwakwa, kwakwakwa, dobrą opinię im psuło...

Gość do baby time
a do testu ciażowego się nie sika, tylko jedną kropelkę moczu się wpuszcza. Jak osikałas, to może źle ci wyszedł i lepiej nic nie śpiewaj póki co

Zrób, co chcesz, ale popieram którąś z poprzedniczek - nie rób tego na imprezie, raczej przed albo po. To jest wasza intymna sprawa, a nie okazja do tego, żeby stado gosci zaczęło go klepać po plecach.

Gość Baby time
myslalam o tych bucikach, ale wydaje mi sie to lekko oklepane :) Do swiat raczej nie wytrzymam :D A co do tej kurki... chetnie bym poznala tytul :) w koncu musze miec tekst i melodie :D

Noc zapadła już głucha i ciemno było w kurniku Kura szepnęła - Słuchaj - budząc koguta po cichu Kokoko cipcipcip, budząc koguta po cichu I głos zamierał jej w grdyce i życie stało się bajką Bo słodką ma tajemnicę: "Słuchaj, będziemy mieć jajko" Kokoko cipcipcip, słuchaj, będziemy mieć jajko Gdy kura to powiedziała kogut z zachwytu aż zapiał Przytulił ją do ciała, "Miła, nie będę już chrapał" Kokoko cipcipcip, miła, nie będę już chrapał I tak spędzili tę nockę razem na jednym patyku Ach jak przyjemnie jest mieszkać w takim przytulnym kurniku Kokoko cipcipcip, w takim przytulnym kurniku A po miesiącu z jajka nagle coś się wykluło I chodząc za rodzicami dobrą opinię im psuło Kwakwakwa, kwakwakwa, dobrą opinię im psuło...

Rzeczywiście, świetna piosenka... Nie wspominając juz o tym, że jakoś się nie widzę śpiewajacą przy gościach \"kokoko cipcipcip\", to ta piosenka jest chyba o tym, że kura puściła się z kaczorem... Pasuje ci do sytuacji???

Gość Baby time
Wiem,ze sie nie sika-to byla tylko odpowiedz do tej zawistnej i ograbionej z pomyslow pani, ktora zapytala czy mam 17 lat :)

Gość a prosze bardzo
i jakos watpię, żeby facet zajarzył o co biega :D

Gość jakie nie sika
niektóte testy są pod strumien moczu to co trzeba chusnąć ze szklanki? :O

Gość Baby time
:D Predzej pomysli,ze za duzo wypilam po takim songu :D

Gość Baby time
Ale nie trzeba dokuczac tej , dla ktorej dziecko jest wazne!! Ludzie, ktorzy atakuja bez powodu zwykle robia to z zawisci.

Gość do baby time
Jakbym zaczęła śpiewać ta nowinę, to nie wiem, co by wtedy zrobił mój. Wyskoczyłby oknem? Zapłakał unisono? Tak, ze uważaj na reakcje:)

Gość no ale nie śpiewaj może-
-chyba że mąż lubi taka tandete. może kup ładną kartkę, np. będziesz wspanialym tatą i napisz kilka słów od siebie. Potem dziecko będzie miala pamiątkę. Ja tak zrobilam, a kartkę poslalam kurierem do pracy.

Gość Baby time
Maz zaskoczyl mnie piosenka na weselu, czy ja nie moge w podobny sposob zakomunikowac mu o dziecku??

Gość popieram...
"no ale nie śpiewaj może- ". zadnych piosenek! :O

Gość no ale nie śpiewaj może-
wesele to przyjęcie-inna sprawa...jakoś inaczej to powinno wyglądać-przynajmniej ja nie umiem sobie tego wyobrazić

Gość Fajny pomysł
A mi się bardzo podoba pomysł, myśle,że ty najlepiej znasz swojego męża i wiesz czy mu będzie głupio,że się dowie przy znajomych czy nie, mi się bardzo podoba pomysł, mój by się nie obraził i pewnie by miał łzy szczęścia:) podziwiam tez za silny charakterek,że nie masz potrzeby powiedziec mu od razu, ja niestety wyklepalam wlasnie od razu po tescie:) Niestety nie znam zadnej takiej piosenki, ale gratuluję dzidzi i życzę wszytskiego najlepszego:) moj mały szkrab ma już 4 miesiące, pozdrawiam:)