Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominlska

zapomniane 2 tabletki- brać, czy przerwać?

Polecane posty

Gość zapominlska

Witam!Mam pytanko, może ktoś wie coś na ten temat: Biorę tabletki regularnie, niestety na skutek bardzo napiętego ostatniego tygodnia 2 ostatnie najzwyczajniej w świecie zapomniałam. Niedzielną i poniedziałkową wzięłam dopiero dziś rano i nie wiem czy dobrze postąpiłam...Na opakowaniu są tylko informacje na temat jednej przeoczonej tabletki:/ Dziś wieczorem pora kolejnej, ale 3 jednego dnia o już chyba przegięcie...:( Nie liczę na działanie antykoncepcyjne, zdaję sobie sprawę, że dwudniowa przerwa je przekreśla, boję się jednak, że pojawi się jakieś plamienie z odstawienia...Czy ktoś był podobnej sytuacji? Brać tabletki dalej, czy zrobić przerwę? (mam jeszcze 8 w opakowaniu) Pozrawiam

Gość nie bierz wszystkich
na raz jednego dnia :O teraz bierz juz dalej , po jednej każdego dnia, zabezpieczaj sie oczywiście dodatkowo, najwyżej cykl sobie wydłuzysz o jeden dzień, a następne opakowanie zaczniesz dzień później, po siedmiodniowej przerwie

Gość zapominalska
Wszystkie na raz to rzeczywiście przegięcie:/ A może wziąć tę z dziś wieczorem jutro rano, a potem jutrzejszą o normalnej porze wieczorem? Wtedy cykl byłby normalnej długości...Dzięki za radę:)

Gość nie bierz
bo sie zbombardujesz tymi hormonami, przedłuz cykl o jeden dzień, taka duża dawka hormonów mogłaby ci wszystko zupełnie rozwalić

Gość pszczolka z listopada
powinna skonczyc opakowanie i zacząć nowe bez 7 niowej przerwy i zabezpieczaj sie dodatkowo do konca obecnego opakowania(tego z ktorego zapomnialas tabletki) a i przyjac te zalegle