Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

a my rodzimy w sierpniu 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ciekawa jestem jaka pogoda będzie na święta? ja będę jechać z mężem do siostry do Karpacza i chciałabym pójść na spacer w góry :)

ciekawa jestem jaka pogoda będzie na święta? ja będę jechać z mężem do siostry do Karpacza i chciałabym pójść na spacer w góry :)

Gość myszjka
no my spedzamy w łodzi ale na majówke wyjeżdzamy nad morze bo chce odpocząc przed slubem

Cześć!! Z sikaniem mam to samo. W nocy zazwyczaj budzę się 2-3 razy i mąż zawsze się perzbudza i pyta co się dzieje (tak mu zostało odkąd wróciłam ze szpitala). Mój dzidzia (synek) też strasznie kopie i mężuś czasem czuje i strasznie się cieszy. Dla mnie najdziwniejsze jest uczucie jakby leżał w poprzeg i rozpychał się na boki uciskając na pęcherz. Co za dowcipniś !!! Umówiłam się w poniedziałek na usg genetyczne i tam jest możliwość nagrania na płytkę więc nie mogę się już doczekać. Muszę tylko słono zapłacić, ale myślę, że warto :-)

na majówkę to my musimy wyremontować balkon i odświeżyć mieszkanie może siostra do mnie wpadnie ale nie wiem jak sie będzie czuła bo tez jest w ciąży w 17 tygodniu ale nad morze to bym pojechała sobie ..........

ale ci zazdroszcze w góry uwielbiam ale nam lekarz odradził ze wzgledu że mam czasem wyższe cisnienie i mówi żeby poczekac z górami wprawdzie mam teraz normalne ale noa ostatniej wizycie to było 143/70 i sie troche zmartwił ale to chyba syndrom fartucha i to że byłam sam bo mąż w pracy bo kontrolowałam i wszystko było dobrze

a w jakiej cenie jest takie badanie bo słyszałam, że 200zł chcemy wybrać się po świętach właśnie na usg 3d

myszka no to się zamienimy ja pojadę nad morze a ty w góry :))

W Krakowie. Ale tego lekarza poradziła mi koleżanka, która rodziła w maju. Ja swojego lekarza mam bardzo fajnego jednak chciałabym się upewnić czy na pewno wszystko jest ok. Ale dzidzia kopie ... :-)

Dzisiaj jest dokładnie 19tydzień i 6 dni, ale jak byłam w ubiegłym tygodniu u lekarza to wpisał mi w kartę 19 tydzień

u Aguni coś drogo :( boże a ja muszę sobie kupić kurtkę na wiosnę i buty i jeszcze te święta :( tylko skąd brać kasę na to wszystko??? ale damy rade :)

Wiecie co??? Tak na prawdę to najważniesze są nasze Skarby a wszystko inne jakoś się ułoży!!! :-)

ja musze sie dowiedzie bo moi znajomi mowili ze za 4d zapłacili 500zł ale oni troche mają bujną wyobraznie i nie wierze im ale pewnie ok 200zł trzeba dac za to

ja też mam fajnego gina ale on nie może robić usg 3d a na takim będzie widać płeć dokładnie i ogólnie wszystko będzie można sprawdzić i pomierzyć mój wysyła mnie do swojego syna, który tez jest ginem :)

boże 500zł to na pewno bym nie wydoiła :) ale pewnie jak mówisz ściemniają, też mam takich znajomych co to wszystko mają najlepsze i najdroższe i bujną wyobraźnię :)

no z nimi to cieżki temat jest wszystko naj ;) ale chcoiaż jest wesoło fakt mają kase my tez nie narzekamy ale nie ma co pzresadzac z wydawaniem

dziewczyny miałam wam powiedzieć 1 kwietnia w niedzielę o godz.11:00 na kanale national geografic będzie leciał bardzo fajny film p. W łonie matki polecam ten film bardzo , jest on o dzieciaczkach w brzuszku od poczęcia do narodzin :)

DZIEWCZYNY WłAśNIE SIę DOCZYTAłAM I MOJA DZIDZIA WAżY 326 GRAM A JA JESTEM O 1 TYDZIEń MNIEJ OD WAS W CIąZY JA TO DOPIERO URODZę KOLOSA :) :)

no właśnie ja też się nie zapytałam :( a w ogóle to dzidzia ważyła 2 tygodnie temu 200 gram i w ciągu tych dwóch tygodni tyle przytyła :)