Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

a my rodzimy w sierpniu 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

witaj myszka już myślałam, że sama spędzę tutaj cały dzień :) moja dzidzia ostatnio mało kopie tylko wczoraj wieczorkiem dała znać o sobie a dzisiaj spokój :) skoczę na zakupki i za 20 minut będę z powrotem :)

no w końcu jestem :) nie mogłam nigdzie dostać mojego kremu przeciw rozstępom :)

ja tez tak mam czsami nic dzidzia nie kopie a czasami kopie intensywnie,to chyba normalne ona jest nadal mala zresztą sama kiedys mowilas ze szalala a ty jej nie czulas,kupilam sobie fajny samoopalacz firmy loreal taki co stopniowo opala z balsamem,musze cos sie smarowac bo robie sie biala jak trup pomimo ze mowią ze mam ciemną dosc cere jakos glupio sie czuje

ja też musze sobie samopalacz kupic bo tez jestem blada chociaż nigdy nbie byłam taka a wyniki mam bardzo dobre ale czasem wpadałam do solarium a teraz nie można

No wlasnie zastanawiam sie jak wystawie nogi w lecie,zawsze opalona bylam dosc mocno,ten samoopalacz chyba tylko mi pomoze,zrobie sobie jutro badania moczu prywatnie bo cos mnie piecze ale nie wiem czy nie z plynu do higieny często mnie uczulają

ja też robię się białą jak trup i muszę sobie coś kupić a ile dałaś za ten balsam l\'oreal?? ja myślałam o kupnie nowego balsamu nivea co opala i ujędrnia od razu będę dzisiaj na zakupach w markecie to zobaczę czy jest :) a tym, że dzidzia nie kopie tak często to się nie przejmuj bo jak byłam na usg to normalnie myszka tak się ruszala i wierzgała nóżkami, że hej a ja nic nie czułam mimo tego, że leżałam na plecach :) w ogóle jak leże na plecach to nie czuję dzidzi a wszyscy czują mam takie wrażenie :)

a mój mąz mówi, że jak będę używać balsamu opalającego to będę żółta jak chińczyk hi hi hi hi ale on się nie zna :)

ja też czasem nie czuje dziecka i mnie też to troche martwi choc wiem ze to normalne i lekarz mi to też mówił że nie zawsze pani poczuje a nausg dziecko kopało a ja też nic nie czułam dopiero w domu poczaułam

a w lato to chyba z domu nie wyjde bo pełno będzie na ulicach opalonych panienek aja będę nie dość, że blada to jeszcze gruba :) a opalać się nie wolno :(

ten samoopalacz kosztuje 23 zl takze nie jest taki drogi bo ja kupuje taki z balsamem,bo wydaje mi sie ze nie robi takich smog,tylko trzeba dobrze sie posmarowac,bardzo ladnie opala twarz,wieczorem jak sobie posmaruje na drugi dzien juz ladnie widac

mój jak się zerwałam też przyłożył rękę ale nic jeszcze nie poczuł, pewnie za wcześnie jeszcze u mnie na takie ekscesy :) ale już nie długo ..... czas tak szybko leci ...

No ladnie opala ten samoopalacz polecam tylko ze to zalezy od cery ja wogole jestem śniada to chyba jest mi latwiej go nalozyc,no ale jestem dosc zadowolona,ale zapach czuc samoopalacza moze nie taki intensywny ale czuc ale tylko 2 godziny po nalozeniu potem jakos zanika

o to nie drogi , faktycznie :) a duży jest??? i czy można nim smarować cale ciało??? gdzie można go kupić, w aptece czy w markecie tez są??

moj tez nic nie poczul,a dalej dziecko sie kręci z lewei strony nie wiem dlazego prawej nie toleruje,ale najbradziej sie wierci jak ubiore spodnie wtedy się dobija,wlasnie teraz cos chyba plywa,bo mi na pęchcerz naciska

kurcze a ja mam jasną karnację i piegi to może mi nie służyć :( teraz mam jasną karnację oczywiście, bo wcześniej to każdy myślał, że mam śniadą przez solarium :) :) :)

Mozna go kupic w sklepie kosmetycznym tylko pewnie jakims większym, dokladnie nazwa jego brzmi -Mleczko nawilzające 24h.Efekt stopniowego nawilzenia.200Ml.Ja wzilema dla karnacji sniadej pewnie jest do roznych trzeba patrzec

dzięki za informację :) jak będzie dzisiaj w carrefourze to sobie kupię :)

wiecie co sobie pomyślałam??? że my to taka trójca na tym forum hihhihihihhi

aaaa przypomniało mi się słyszałam, że nie wolno używać kremów ani balsamów zawierających kofeinę :)

no trójca :) moj skarb sie obudził bo zjadłam wafelka w czkoladzie i fikał koziołki naprwde to dział że jak sie zje cos słodkiego i poleży na lewym boku 15-20min i poznie ja plecyki to czuc jak fika i to bardzo mocno własnie mój mąz tak czuje naszego skarba bo jak nie to ja cczuje jak kreci sie i jak fika ale bardziej delikatnie

moja mama stwerdziłą ze kobieta w ciąży to jak choraa bo wiecej jej nie wolno niż wolno :D rozbawiło mnie to ale tak faktycznie jest ile ograniczeni we wszystkim jedzenie picie kosmetyki na wszystko trzeba patrzec

U mnie jescze delikatnie niestety,wiecie co mialam ochote na zupke z torebki tą chinską wiem ze to swinstwo ale nie moge sobie odmowic chyba mi nie zaszkodzi

wiesz jak zjesz jedną na jakiś czas to chyba nie zaszkodzi a z tym leżeniem na boku a później na pleckach będę musiała wypróbować :)