Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

a my rodzimy w sierpniu 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ostatnio bylam w 14 tyg robilam sobie pomiar na przyziernosc karkową nie wiem czy dobrze to napisalam wyszly w normie

ja też będę szła do gina po świętach ale już nie na usg tylko na badanie , sprawdzić czy mi się te leukocyty unormowały :) a usg zrobię sobie poźniej ale będę szła na 3d albo 4 d jeszcze nie wiem dokładnie :) tylko muszę poczekać trochę bo w ostatnim miesiącu miałam robione usg x 2 przez te moje łożysko

no wlasnie dlatego tyle czekalam bo wczesniej juz robilam 4 razy USG wiec nie chcialam dziecka narazac na ale chce juz wiedziec czy jest wszystko ok nawet nie wiem ile dziecko mierzy,wazy no ale sie dowiem.Dzis sie wazylam waze 55 kg wiec przytylam 3 kg niewiem cy to nie za malo ale brzuszek ladnie mi rosnie wiec chyba wszystko ok

Na naszym etapie ciąży to już się dzidzi nie mierzy (tak mi powiedział lekarz), bo już się nie mieści. Teraz jest etap mierzenia kości udowej. Ale fajnie być w ciąży :-)

co do usg to jaj już od początku ciąży miałam robione sześć razy i dlatego doszłam do wniosku, że następne zrobię jak minie 5 tygodni bo też nie chcę narażać dzidzi :) tyle tylko , że chciałabym ją zobaczyć na ekranie bo to takie fajne uczucie jest jak takie maleństwo macha rączką :)

No mi przed chwilą dzidzi sie ruszalo dalej sie rusza ale dalej z lewej strony i to na dole hmm ciekawe dlaczego ale czuje ze to jeszcze takie malenstwo,ma takie kopniaczki motylka bylam w ciązy wiec wiem co to znaczy silny kopniak,to jest jeszcze takie leciutkie,moj mąż przylozyl ręke wyczul cos ale sam wie jak to jest i mowi ze to jeszcze malutkie w koncu dopiero wchodze w 19 tydzien jutro

agnieszka czemu wchodzisz dopiero w 19 tydzień??? ja mam termin tak jak ty na 26.08.07 a jestem już 19 tygodniu i 3 dni nie rozumiem nic z tego :(

agnieszka czemu wchodzisz dopiero w 19 tydzień??? ja mam termin tak jak ty na 26.08.07 a jestem już 19 tygodniu i 3 dni nie rozumiem nic z tego :(

A mojej myszce podoba się dzisiaj prawa strona :) i tam mnie o czasu do czasu podkopuje :)

no ale nawet jak się da na suwaczek to też tak oblicza :) też nic z tego nie rozumiem :)

mojemu maluchowi tez prawa strona odpowieada bardziej:) byłam z mężem na zakupach do domu na swieta i powiedziałm że lepiej nie wychodzic z domu... bo zrobiłąm zakupy i mi szczeka opadła przy rachunku.. takie zakupy troche jedzenia i chemii do domu o matko;)

bo tak mi powiedzla moj ginekolog jak bylam ostatnim razem i tak mo wychodzilo z USG ,byc moze teraz powie mi cos innego ale wiecie przeciez ze kazda kobie ma rozny cykl miesiączkowy moze pozno zaszlam w cyklu w ciąze niewiem tak mu wyszlo z wymiarow ale to moglo sie zmienic juz dawno nie bylam

o rachunkach nic mi nie mów bo ja ostatnio pojechałam z moim mężem na zakupy do marketu nic nie kupiliśmy a przy kasie 200 zł

no u mnie troche ponad 200 i powiedziałm że nie wychodze z domu!!! wszystko drogie jak cholera!! i to nie kupuje nic drogiego z górnych półek normalne artykuły to jakbym zaszalała to już nie wiem

ja mialam dlugie cykle co 33dni ale moze teraz jak dziecko jest wieksze to bedzie bardzie patrzyl na termin ostatniej miesiączki,takie rzeczy sie zmieniają

a nio chyba, że tak :) mi też z usg wychodzi inaczej bo na 23.07 a z miesiączki termin mam na 26.08 i tego terminu trzymam się z ginem :)

Mi w tamtej ciązy zmienialy sie terminy w koncu zaczęlam trzymac sie terminu obliczonego z miesiączki,i tak bylo urodzila sie dzien po obliczonym terminie

Wogole kazdy mowil e bedzie chyba mala bo nie mialam duzego brzucha no a urodzil sie olbrzym po tatusiu ktory ma 192cm wzrostu,a zapowiadalo sie ze bedzie malutkie do czasu.teraz zobaczymy wolalabym zeby bylo mniejsze przynajmniej wagowo bo chyba przez to mam problemy z kręgoslupem,bo jestem drobna i kręgoslup nie wytrzymal strasznie mnie bolal ,teraz tez zaczyna pomalu

a moje cykle to różne były bo najkrótszy to 28 dni a najdłuższy 35 dni nie mialam regularnych miesiączek :) myszka a ja nic nawet na święta nie kupiłam a chemi to tak tyci, tyci i te 200 zł zapłaciłam :)

mój mąż też się śmieje, że urodzę kolosa po tatusiu i aż się boję jak ja to zrobię taka mała kruszynka :)

No tak to jest jak kobieta jest niska a mąz wysoki to moze sie męczyc moje dziecko mialao 59 cm i wazylo 4150 a takie bylo malutkie na początku caly czas i co dogonilo hehehe

boże to my wszystkie tak mamy współczuję wam i sobie :) będzie na kogo zwalić jakby co cierpienie hehehe

ja dlatego nie zabardzo sie obiadam bo ostatnie tygodnie ciązy tamtej mozna powiedziec ze juz od 8 miesiąca nocami nie spala bo bolal mnie kręgoslup teraz tez juz zaczyna dlatego zmieniam lozko bo na tym juz nie moge sie wyspac

ja mialam cesarke sama bym nie urodzila bo byly posladki ,glowa malutkiej wbijala mi sie pod zebra,no nie powiem nie za mile uczucie i wogole brzuch mi latal jak cos z daleka bylo widac ze cos sie tam rusza w nocy mala spala ,ale nad ranem i w sumie caly dzien latal mi brzuch