Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

a my rodzimy w sierpniu 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Anolion
SZlag!!! Forum ma przeładowaną bazę danych bo chciałem Wam włączyć opcję SZUKAJ...no i stało się...baza zaczęła zapisywać gdzie i kiedy wprowadzono każde słowo na Forum !!!! Katastrofa !!! Usiłuję to usunąć ale raczej najwcześniej do jutra.

my zawsze chodzimy razem nawet jak nie ma usg on powiedział że lubi być wtedy przy mnie a ja jeszcze bardziej bo wiem jak bardzo nas kocha

smiglo7 to jakie masz te wyniki ?Jaką masz hemoglobine,?i jaką masz Ht bo ja to mam tylko za niskie napisz jakie masz jezeli Ci to nie przeszkadza

Aha podaje normy w ciązy Normy w ciąży : Hemoglobina > 11 mg % żelazo - 30 - 100 mg % kwas foliowy - 2 - 10 mg/l hematokryt - 30 - 37 % erytrocyty - 3,8 - 4,2 mln/mm3 Vitamina B12 - 70 - 100 ng/l Takie znalazlam w jakims fachowym artykule nie jest to wyssane z palca .Normalnie są wyzsze ale w ciązy jest inaczej z tego wynika.

cześć Agnieszka u mnie wyniki wyglądają tak: hemoglobina :11,1 a było 12,9 hematokryt 31,1 reszty nie mam na wyniku

i mam podwyższoną ilość krwinek białych a poniżej normy mam krwinki czerwone a w moczu mam liczne bakterie,białko śladowe,bakterie bardzo liczne w polu widzenia i śluz i nie wiem o co chodzi

myszka jak ja byłam ostatnio 2 tyg. temu też tak mi mój lekarz mówił ale w ciąży to się wszystko zmienia dość szybko

no właśnie ja chyba też coś tam mam i na dodatek ostatnio mnie coś swędziało ale tylko 1 dzień, boże zęby to nie była tylko grzybica przez przypadek :(

ja nie miałm ale jakies badziewie mi sie przyplątało ale dostałam dalbetki i przeszło i jest spokój także sie nie martw napewno bedzie dobrze powiedz lekarzowi że swedzoiałó cie jeden dzien bo ja tez miałam 1dzien ale wolałąm to wyleczyc bo cholera wie co sie z tego rozwinie

no na pewno mu powiem :) tylko cholery dostaję jak słyszę grzybica lub infekcja

Ja tez taki mialam mocz kiedys czyli bardzo liczne bakterie,i ten sluz i wiecie co bralam Urinal bardzo bezpieczny bo to jest tak jak sok z zurawiny zadnej chemii i teraz mam wyniki dobre moczu pomoglo mi dosc szybko wiec sprobuj.Bralam 2 tabletki dziennie rano i wieczorem to nie jest zadna chemia.

A wyniki krwi to mam takie sobie ale pamietajcie ze w ciązy zawsze bedą obnizone oby nie znacznie ,ja zaczęlam brac witaminy moze nie co dziennie ale biore.A ty smiglo 7 bierzesz jakies witaminki bo wydaje mi sie ze cos powinnas brac

ja to przestałam z tego wszystkiego używać płynu i myję się samą wodą

Agnieszka a jak tam twoja dzidzia bo moja daje mi się już poczuć /:)) codziennie mnie kopie już coraz mocniej ale nie są jeszcze takie normalne kopniaczki :) właśnie teraz daje mi znaki :))

Moja tez sie rusza coraz bardziej dziwne bo czuje ją bardziej z jedniej strony brzucha,urinal jest bez recepty napewno Ci nie zaszkodzi a pomoze poczytaj sobie w necie o tym leku jest to sok z żurawiny ktory zakwasza mocz a bakterie tego nie lubią nie szkodzi dziecku nie ma zadnych przeciwskazan