Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetNasty

???????????????

Polecane posty

Sorry za ten \"alkochol, \"alkohol\" miało być, jakoś tak mi się kliknęło...

Powiem za siebie, bo za innych nie mam zwyczaju się wypowiadać. Ze mną jest tak: jak mam problem, ale naprawdę powazny problem - zamykam się w sobie na cztery spusty. I... no powiem! Chcę pomocy wtedy.. Ale.. ale wołami ze mnie trzeba wszystko wyciągać! Po prostu - przy takich typach jak ja - kobieta musi się wykazać maksimum cierpliwości. No i nic na siłę.. A dobre jedzonko - to jest ekstra pomysł :)

Dziekuje wszystkim za rady... Własnie sie do niego wybieram, trzymajcie kciuki i na zimne dmuchajnie mam nadzieje ze dobrze mi pójdzie... Z waszych rad oczywiście skozystam, i jak tylko wrócę to napiszę, co wynikło... Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam:* 🌼

Gość stroik swiąteczny
Powodzenia! A z jedzeniem na prawde, nie muszą być nawet ziemniaki, ale przynieś coś dobrego co lubi, zamiast alkoholu.

Gość stroik swiąteczny
A właśnie same zjadałam :) bo to tylko tak na przegryzkę, chociaż myslałam żeby np. zrobic do nich sos czosnkowy i koperkowy. Pychotka.

Gość stroik swiąteczny
jak dodamy jeszcze troszke zeszklonej cebulki, bedzie na 6 :D

Gość stroik swiąteczny
:) to po drodze sklepik - brakujące artykuły i w domku pyszna kolacyjka :)

Gość stroik swiąteczny
No ja musze zmykać, bo czeka mnie jutro kolokwium :) trzeba się poduczyć. Pozdrawiam

hehe trzeba jeszcze mieć kasę... a w domu też niewiele tego jest... pewnie znowu chleb z margaryną...

Gość stroik swiąteczny
No miałam myknąć, ale jak singri masz jeszcze jajko to: bierzesz chlebek, kroisz na kromki, rozbełtujesz to jajko co masz. Taplasz chleb w tym jajeczku i kładziesz na patelnie z masełkiem. Też pyszne. Zdrowy rozsądek - smacznego :)! Ok, no to papa

hehe jek dadzą mi się dopchać do kuchni... u mnie w domu jest bardzo skomplikowana sytuacja kuchenno-lodówkowa...

A ja tam kuchnię mam dla siebie :) Moje królestwo.. Stroik.. zahasłuj nicka, albo wejdź na własnym, bo zaraz orange się czepią... Bleeeee :(