Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicili

Nie chce sie faszerowac hormonami?wiec?na co sie zdecydowac??macie jakas rade?

Polecane posty

Gość kalendarzyk+kondomy
niezłe:) i po bożemu i bezpiecznie czyli i panu bogu swieczke i diablu ogarek (lateksowy) :)

Gość brunhildzia
prezerwatywa jest niezawodna oczywiście dla wprawionych:)

Gość polecam..
stary, dobry stosunek przerywany ;) Żartuję, ale u nas pięknie się sprawdza już rok :P Nie mogę i nie chcę brać piguł, prezerwatyw nie możemy używać, bo... bo nawet rozmiar xxl jest za ciasny, więc co pozostaje? Pewnego to nic. Więc olaliśmy pianki, globulki itp. Tyle że w naszym przypadku dziecko nie będzie żadną tragedią (a wręcz przeciwnie), więc możemy się bawić w ruletkę ;) Po 1 ciąży mam zamiar założyć spiralę. Nie jestem żadną, bezkrytyczną zwolenniczką tego cuda, ale apeluję do dziewczyn (trishka) o nie gadanie bzdur. :O Dziewczyno, jak chcesz przed czymś przestrzegać najpierw zdobądź rzetelne informacje, a potem się wypowiadaj (polecam choćby tematy z tego forum). Na przykład to, że przy spirali "zabezpieczenie antykoncepcyjne nie jest duze"! Yyyy... że co?!!! :O To obecnie NAJBARRDZIEJ skuteczna metoda anty.

Gość nicili
czyli myslicie, ze jak u mnie juz tak po 18, dniu pojawia sie ten sluz zoltawy itd. to tak po 20?gumka by juz wystarczyla?matko,ale zamet

Gość spokojnie to tylko awaria
Spirala ma wskaźnik pearla podobny do tabletek.I w żaden sposób nie uszkadza płodu jesli zawiedzie.Medycyna nie zna przypadku wrośniętej wkładki w dziecko.Co do reszty,fakt,komplikacje mogą być,ale nie jest to aż tak duży koszt żeby nie spróbować.Te @ krwotoczne to w duzej mierze przesada.Wiadomo,że są dla tych,które rodziły.

Gość ubab
jak mozna byc w ciazy z kalendarzyka i prezerwatywy ,bo nie piszesz nic ze pekla, he a ja mam corke z wstrzemiezliwosci, hahaha

Gość ubab
na wczesniejszej stronie to przeczytalkam i sie tak zastanawiam....