Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mala

Dziwna wydzielina z sutka

Polecane posty

Gość ja mala

Dzis zauwazylam ze kiedy sciskam sutka leci mi z niego wydzielina podobna do wody, tylko w jednym tak mi sie dzieje :/ dziewczyny co to moze oznaczac?

Gość czegoś niedobrego
biegiem do lekarza

A czy zauważyłaś u siebie jakieś zaburzenia hormonalne? Typu zaburzeia miesiączkowania, trądzik, nadmierne owłosienie? Tak wydzielina z sutka może sygnalizować zaburzenia hormonalne.

Gość ręce opadają
Nic dobrego, a nawet coś bardzo niedobrego. Więc popieram przemówczynie - idź do lekarza.

Gość ja mala
nic nie zauwazyłam tylko to ze przybralam jakies 5 kg w ciagu pół roku, odkąd jestem w Irladii. W polsce bede 14 grudnia i zamierzam isc na badania teraz to zauwazylam wiec pisze, nie moge isc biegiem do lekarza, bo nawet nie zdajecie sobie sprawy jak trudno tu gdzie mieszkam 40 mil do dublina znalesc jakas konkretną pomoc, wiec po przylocie do polski ide do lekarza na normalne badania kontrolne,

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaa
sorry ale może jestes w ciąży?

W każdej plakietce odnośnie badania piersi jest wyraźnie napisane - jeżeli po ściśnięciu brodawki wypływa z niej wydzielina, należy niezwłocznie udac się do lekarza. Radzę nie czekać, może przerodzić się to w nieprzyjemne zapalenie.

Gość ja mala
okres mam regulany biore tez tabletki antykoncepcyjne microgynon 21, do tego pale papierosy, nadmiernie sie poce, nie mam nadwagi, nadmierne owlosienie sama nie wiem kiedy mialam anoreksje jakies 4 lata temu wtedy tak jednak teraz myśle ze jakos specjalnie owlosiona nie jestem

Gość jbhj
też tak miałam ,po okresie paniki poszłam do lekarza ,miałam za wysoka prolaktynę ,nic groznego nie straszcie się ale do lekarza idż!

Gość ja mala
troche sie uspokilam . Oczywiscie wybiore sie do lekarza

Mam to samo :( U Ciebie też powodem może być właśnie prolaktyna. Jak wycieka dopiero po ściśnięciu, to nie ma co się za bardzo przejmować, gorzej jakby się to działo samoistnie. Pozdrawiam, trzymaj się :)