Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AniulQa

jak zrobic loki bez lokowki i papilotow, walkow itp.

Polecane posty

Gość green leaves
Zwiń na palcu wilgotne włosy zwilżone pianką, czy innym płynem i podepnij takie rulonik jakimiś wsuwkami.

ale zwykla panka?czy specjalna jakas?aha ile mi zajmie robienie calych wlosow mam wlosy za lopatki>dzikeiza odp:*

mozna zrobic waska prostownica. lapiesz pasmo w polowie,nawijasz wokol prostownicy i powolutenku zsuwasz. wychodza cudne fale,ale to wymaga praktyki.

Gość Wiórka
A ja wcieram troche pianki we włosy i na noc zaplatam jednego francuza którego zaczynam zaraz nad czołem. Wstaje rano rozpuszczam i są loczki ale żeby dobrze się trzymały dodatkowo musisz je spryskać lakierem:-)

Gość kulek1717
jak mam zrobic loki z włosów które nie sa podatne na zadne zabiegi ?? nawet trwała trzyma mi sie jakis 2 godziny :( nie dosc ze są bardzo długie bo mam je do kolan ale nie chce ich obcinć a gęste loki były by rozwiązaniem ponieważ moje włosy nie są zbyt gęste ... macie jakieś pomysły ??

Gość bibee
Wykopałaś temat z 2006 roku

Gość czarna jak noc_26
Kulek do kolan??, ja myślałam, że rusałki to tylko w bajkach, obetnij chociaż do pasa, zrobią się lżejsze i łatwiej je będzie zakręcic, a najlepiej gdzies tak do połowy pleców. Lekko wycieniwać boki, srednie lub grube wałki, troche pianki i będą się trzymać. Z prostownicą też fajne wychodzą fale.

Gość zuomo
Ja na przykład nie używam żadnych papilotów, wałków i lokówki tylko: Biorę papierową torebkę, tnę ja wzdłuż na kilka pasków, odcinam trochę dołu po czym biore kosmyk włosów, zjeżdżam trochę w dół, zginam go w znak "

Gość ofkik@o2.pl
Ja na przykład nie używam żadnych papilotów, wałków i lokówki tylko: Biorę papierową torebkę, tnę ja wzdłuż na kilka pasków, odcinam trochę dołu po czym biore kosmyk włosów, zjeżdżam trochę w dół, zginam go w znak "

Gość gość
Można zawinąć włosy w rulonik i podpiąć wsuwką. Pozostawić na 10 minut , po 10 minutach wyciągnąć wsuwki i podziwiać swoje piękne włosy!