Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeehhhh

Dlaczego grubasów nazywa się puszystymi?

Polecane posty

Gość gruuba
no ja osobiście oczywiście nie uważam tych babek z dove za grube ale spotkałam się już innymi opiniami:(

Gość gruuba
grubasy a skąd wiesz że nie dostaniesz po nich raka chipsy są rakotwórcze jeśli jesteś na to podatny to żarcie czy jedzenie nie zrobi tu różnicy:P

znam osoby które żra chipsy i sa stałymi klientami mc donalda i możnaby i nazwać chudzielcami i znam też puszyste osoby stosujące ostra dietę ale nie o to w moim gadaniu chodziło gruuba zrozumiała moja intencję przeczytaj jej odpowiedź to może tez zrozumiesz po prostu nie ma ludzi bez winy i 99% robi wszystko ,żeby wg. Ciebie zapłacić wyższą składkę a po puszystych to po prostu szybciej widać nawet mieszkanie w mieście jest szkodliwe mój następny postulat to podwyższyc składki osobom mieszkającym w centum wielkiegi miasta .......... przecież tak można bez końca.............. jesteś z księżyca ? chodzący ideał ? urwałeś się z matrixa?

Gość gruuba
no fajnie że chociaż z kimś się zrozumiałam ARRAKIS dzięki :) ale pozdrawiam wszystkich żeby nie było że gruuby to niemiły:P 🖐️

Gość Przecież chudzi to nerwusy
Ciągle ich gdzieś nosi ,żeby gwałcić,kraść.rzucać się z mostu,albo zaczynać wojnę ! Już nie mówię o bulimkach !!! I co może wprowadzimy podateczek na USPOKOJENIE !!!! :P

Gość do autorki tematu
a dlaczego anorektyczek nie nazywa sie kosciotrupami, wieszakami, sygami albo deskami bez cyckow? dlaczego na kobiety lekkiej konduity nie mowi sie dziwka, kurwa, latawica, dupodajka? dlaczego na chorych nie mówi się kaleka, ofiara, ułom? dlaczego na alkoholika nie mówi się pijak, menel, śmierdziel, zachlany skur***wysyn? bo to się nazywa KULTURA.