Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

villemo21

kosmetyki dermiki?????

Polecane posty

drogie panie.. czy używacie kosmetyków tej firmy??? chodzi mi konkretnie o kosmetyki do twarzy... szukam jakiegoś dobrego kremu mleczka i toniku... bardzo prosze o opinie

Gość ja używałam
jestem na 1 roku kosmetyki i tam własnie pracujemy m.in na kosmetykach z dermiki, no i musze powiedzieć że nie jestem z nich zadowolona...tzn. krem pod oczy mnie uczulił ( pojawiły sie czerwone plamy pod oczami) no i niestety nie mam teraz najlepszej cery...ale to może dlatego że mam bardzo wrazliwą cere, może tobie bedą służyc kosmetyki z tej firmy, ale ja odradzam

Gość cilest ..i wszystko jest OK
uuu a ja nie polecam...sa dosyc drogie a wcale nie sa skuteczne

ja w niedziele nałożyłam sobie \"maseczkę bankietową\" z dermiki .....i do dzisiaj nie mogę wyleczyć twarzy, wyglądam jak Juszczenko:(TRAGEDIA

Gość cilest ..i wszystko jest OK
dokladnie...i bardzo te kosmetyki szczypia w twarz...mimo ze nie mam jakiejs szczegolnie wrazliwej cery

Gość gwiaazdeczka
a jaki masz rodzaj cery? Bo od tego zależy jakie kosmetyki powinnaś uzywać. Ja jestem kosmetyczka więc mogę ci coś polecić :)

Gość wiki 6
ja uzywam tylko kremow z apteki mam cere wrazliwa naszynkowa i teraz uzywam kremow sensibo z biodermy sa supre dostalm z apteki broszurke maja rozne kremy wiec musisz spytac w aptece doradza

Gość jghsdfbsfhOUHF
poszukaj recenzji na www.wizaz.pl, tam jest dużo więcej recenzji..