Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda magdalenka

Pierwszy raz z nowym chłopakiem faceci prosze o rade

Polecane posty

Gość jak nie masz piersi i wianka
to musisz się wykazać umiejetnościami podczas sexu

no oczywiscie, mezczyzni w sypialni lubia dziwki, ale na zony nadaja sie tylko dziewice :D he he megaciemnogrod

a do autorki topiku: nie przejmuj sie zaciankiem umyslowym panow wypisujacych tu rozne zyciowe madrosci; sex jest dla ludzi - jesli oboje macie ochote, to czemu nie? najwazniejsze to naprawde chcies, reszta sama jakos pojdzie ;)

Gość glowa do gory
zgadzam sie z Toba lejla:P

Gość przecież napisaliśmy
że musi się wykazać umiejetnościami podczas sexu. No niestety to już nie jest towarek z górnej pułki, brak wianka i piersi no musi jakoś nadrobić

a swoja droga ciekawe wydaje sie traktowanie sexu jako \"wianka\" - cos co zona wnosi do malzenstwa - obok sztuccow, firanek i obrusow; moze warto by wziac pod uwage ze lyzki moga sie nie spodobac, albo zupelnie nie beda szly w parze z talerzami meza, co wtedy? mamy w koncu 21 wiek, kobiety maja prawo do przyjemnosci, takze fizycznej, swiadomych wyborow i bycia traktowana jak rownorzedna partnerka; swiat nie dzieli sie na mezczyzn, dziwki i dziewice, sa jeszcze ci ktorzy z sexu czerpia to co najpiekniejsze, nawet garsciami i bez slubu :)

Gość hmmmm...............
mloda magdalenka....chcialam pomoc:(:(:( a ty tak prosto z mostu "spierdalac"...bez sensu

Gość a dlaczego facet
ma rezygnować zprzyjemności rozdziewiczenie własnej żony(no chyba że czyjąś inną rozdziewiczył)

Gość młoda magdalenka
Ta ostatnia wypowiedz to nie ja.... podszywacze jacys. Dziekuje Wam za wypowiedzi:), nie było mnie troche, wracam a tutaj tyle wypowiedzi. :) dziekuje.

Gość a dlaczego facet
i każdy ma prawo szukać kobiaty z którą będzie szczęśliwy

Gość glowa do gory
mloda magdalenka..nooo!! a juz myslalam:):):):):)wszystko bedzie dobrze, pozdrawiam

a dlaczego facet -> jezeli dla ciebie wyznacznikiem malzenskiego szczescia jest po prostu mozliwosc defloracji blony dziewiczej zony, to zazdroszcze tak minimalnych potrzeb :)

Gość nie tylko
ale m.in.

Gość młoda magdalenka
Dziekuje Wam :) Macie racje, jakos to bedzie. A nawet jesli nie wyjdzie - to bedziemy sie z tego pozniej smiac :). A piersi? No coż.... to tez nie jest najwazniejsze. Troszke sie wstydze ale jakos to bedzie :)

Gość nie tylko
ale z taką deflorowaną przez innego to napewno nie byłbym szczęśliwy. Dzień ślubu byłby najgorszym dniem w moim życiu.

Gość młoda magdalenka
"glowa do gory" czyli jak wyglądał ten Twój pierwszy raz z nowym facetem?:) Jestesmy w podobnej sytuacji. Tez tak długo byłam z chłopakiem i to był mój jedyny parner z którym spałam.

Gość glowa do gory
mloda magdalenka..tak jak wspominalam byla kupa smiechu..tez taki troche szok przezylam bo moj nowy facet ma troszke malutkiego..ale jaki czuly jest to bys nie uwierzyla:)stresowalismy sie oboje..ale mowie Ci ze nie warto:P:P:Pto zawsze bedzie taka nowosc bo po tych 5 latach przyzwyczailam sie i wiedzialam co i jak z moim eks..taka wrecz rutyna byla...a teraz??zaczynam zyc!!

Gość glowa do gory
aaaa...i na razie to sie kochalismy "na sportowo" :P:P:P czyli w klasycznej:) bo ja sie jeszcze troche wstydze wykonywac te wszystkie akrobacje..ale za kazdym razem oswajamy sie ze soba i dolaczamy cos nowego:):):):)

Gość młoda magdalenka
"glowa do gory" Faktycznie zawsze mozna sie smiac poprostu jak cos nie wyjdzie :). A kochacie sie juz przy zapalonym swietle? Sorki za takie bezsensowne pytania :) poprostu pytam :)

Gość glowa do gory
tak..jasne!! nasz "pierwszy raz" byl w sumie nad ranem:P:P:P ja nawet makijazu nie mialam..:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość glowa do gory
tak..jasne!! nasz "pierwszy raz" byl w sumie nad ranem:P:P:P ja nawet makijazu nie mialam..:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość olalalalallalllalallalallallal
o w pizdu! wspolczuje zycia bez cyckoe. kij ci w dupe na usztywnienie jebana dziwko. pierdol sie chujozo