Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaw_iewdziona

BYŁAM PIERWSZY RAZ W WARSZAWIE I ZAWIODŁAM SIE KOBIETAMI

Polecane posty

Gość zaw_iewdziona

myslałam ze warszawianki chodzą fajnie ubrane, liczyłam ze podpatrze moze rózne ciekawe ciuszki, a tu nic takiego nie zauwazyłam. To u mnie w miescie kobiety ładniej chodzą ubrane. Tak ogolnie to warszawa sposobała mi sie, ale nie dziewczyny

Gość ogoug
no to przynajmniej pozbędziesz się jakichś nieuzasadnionych złudzeń i kompleksów

Gość zaw_iewdziona
Nioe kompeksów nie mam...chociaz jak jechałam do wawy to myslałam ze bede wyglądac jak szara myszka, a tymczasem wyglądałam naprawde fajnie w porównaniu do warszawianek. Oczywiscie zdarzyły sie dziewczyny, ktore zwróciły moją uwage ale było ich naprawde mało. Ogolnie warszawianki wyglądają tak samo jak dziewczyny w prowincjonalnych miasteczkach

Gość zaw_iewdziona
mam nadzieje ze warszawianki nie poczuja sie urazone:(

Gość no no noooooo
A co kochanie, za mało rożu, brokatu, cekinow, cyrkonii, tego ci brakowało?

Gość za_wiedziona
do tej powyzej....jesli chciałas byc uszczypliwa i dowcipna to ci to nie wyszło...mało inteligentna ta twoja docinka

Gość lukrecjanana
Bo ona pewno myslala, ze Warszawa to Paris

Gość za_wiedziona
Owszem myślałam ze warszawianki fajniej sie ubierają. Byłam pewna ze lepiej niz u mnie w mniejszym miescie. Ciekawiej, bardziej oryginalnie. Juz o wiele lepiej ubieraja sie Wrocławianki

Gość za_wiedziona
Z wrocławia nie jestem ale bywam tam

bylam w warszawie i laski ubrane jak wszedzie powaga i nie wiem dklaczego mailayby wygladac inaczej natomiast rzucil mnie na kolana poznan bylam w jakims browarze przerobionym na centrum handl. i tam owszem zauwazylam ze moje ciuchy jakby do otoczenia nie pasuja

Gość Inglott
A skąd pewność, że obserwowałaś Warszawianki? Może patrzałaś na osobę taką jak Ty, która przyjechała z Koziej Wólki, pooglądac sobie mieszkańców stplycy...

Gość za_wiedziona
Inglot...daruj sobie:)

Gość za_wiedziona
Czyzby rzucały sie na mnie warszawianki??? No tak....nie od dzis wiadomo ze warszawiacy uwazaja sie za lepszych od innych

Gość za_wiedziona
Poznń? Hmmm.... byłam kupe lat temu wiec nie wiem. Mi jak wyzej napisałam podobają sie Wrocławianki. Wrocławskie ulice mają wiecej fajnych dziewczyn. Jadąc wiec do Warszawy spodziewałam sie jeszcze fajniej ubranych babeczek

Gość za_wiedziona
A dodam jeszcze ze byłam z takim kumplem, ktory to samo zauwazył...

Gość kasza groch
Dokładnie, najazd był wtedy ludzi z prowincji, i sobie popatrzyliście.

Niewiem czego oczekiwalaś po warszawiankach ,ale jedna osoba tutaj miała rację.Wiekszość dziewcząt które miałaś okazje widzieć (w centrum podejrzewam) to studentki z całej polski. Poza tym to co odróżnia młodych ludzi w Wawie to wlaśnie bardzo przyjemny brak spójności w ubiorze oraz średnie przywiązywanie uwagi do fasonu,koloru tudzież dodatków w stylu \"polski pop\".

Gość tu jest mój dom
Niestety ale masz rację , też to widzę na warszawskich ulicach , warszawianki ubierają się w 'szarość' i wyglądają jak kocice w nocy, czyli wszystkie jednakowo , zupełnie zapomniały o kolorach i tablicy RAL , pocieszające jest , że u mnie w pracy bardzo dużo kobiet jest w spódnicach ale większość kobiet ubiera się w standard, czyli : dżinsy szare, czarne buty takie z ostrymi noskami ( ? ) , bluzka szara lub brązowa , kurtka - ciemny kolor lub płaszcz , a może tylko udają SZARE MYSZKI ?

Gość mieszkalam w warszawie
niedlugi czas no ale zawsze to cos;) i ma takie samo zdanie jak autorka tematu!Szykowalam sie na te wyjazd bardzo bo mialam uczucie ze bede wygladala jak prowincjuszka, a tu nagle czulam sie jakbym byla na prowincjia nie w warszawie!Warszawianki to czesto nie tyle, ze nie wygladaja jakos ekstra to jeszcze sa poprostu zaniedbane! w Gdyni bylam srednio 2 razy w roku od kilkunastu lat i powiem, ze fakt lepiej tam niz w Warszawie ale tez bez rewelacji:) moim skromniutenkim zdaniem to KRAKOW to siedlisko mody, dobrego smaku, elegancji.To jedyne miejsce w Polsce( jakie do tej pory odwiedzilam) gdzie mozna sie nabawic kompleksow :) Kobiety sa zadbane,eleganckie i robia wrazenie:)

Gość tak tak tak...
brawo brawo oczywiscie ze krakow :) dziekuje ): :D

Gość za_wiedziona
W Krakowie nie byłam:(

Gość tak tak tak...
zapraszam ...;)

Gość za_wiedziona
Oj bardzo chciałabym Kraków zobaczyc!

Gość tak tak tak...
to co cie trzyma ruszmy na wawel ;d

Gość mieszkalam w warszawie
to zapraszam do krakowa:) krakow jest super!!:) moje malutkie marzenie - zamieszkac tam na stale:)