Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na info

escapelle/postinor

Polecane posty

Gość czekam na info

wzięłam tabletkę escapelle w sobotę, 13 h po stosunku. byłam bodajże w 9 dniu cyklu. powinnam dostać okres 3, 4 dni po wzięciu tabletki. Dzisiaj jest4 dzień a tu nic!! starsznie się boję, nie mogę spać, serce mi wali jak głupie i poprostu chce mi sie płakać. Byłam w aptece zapytać się co i jak , i babka mi powiedziała,że okres moze się nawet miesiąc spóźnić, bo to bomba hormonów. Czy tak rzeczywiście może być?Ile dni po wzięciu tabletki Wy dostałyście okres?? proszę o odpowiedzi, bo zaraz wykituję!!! jak tampona wziełam dzisiaj "na wszelki wypadek" na w-f to był lekko , leciutko poplamiony, a teraz nic zupełnie!! i mam że tak powiem"sucho" boję się...

Gość a to to samo co postinor
po postinorze okres dostaje sie w spodziewanym terminie miesiączki, albo moze się spoźnić. ale nie po 2-3 dniach. Plamienia mogą wystąpić po przyjęciu tabletki( u mnie np. tak bylo i bylam ostrzegana o tym przez lekarza)

Gość czekam na info
mo lekarz powiedział,ze po 3, 4 dniach , a jeżeli po 5 dniach nie będę miała i będę się bać, to mam wpadać do niego...moze musie coś pomyliło w obliczeniach?? bo babka w aptece mi też mówiła,że tak szybko raczej nie będzie...boję się po prostu. dziękuję za informacje , i czekam na jeszcze czyjeś odpowiedzi!!! czyli jak okres miałam (pierwszy dzień ) 18.11 to będę miała ten po tabletce (którą w3ziełam w 8 dzień cyklu) dopiero jakoś 15.12 +/- 2 tygodnie??

Gość kaSKAA
nic sie nie martw dziewczyno napewno dostaniesz okresu!ta tabletka dziala w 100%.Pozdrawiam i nic sie nie martw!

Gość kaSKAA
to jest to samo co postinor..tylko jedna tabl. i wieksza dawka hormonow.

Gość czekam na info
dziękuję za podpowiedzi, w końcu się uspokajam...może to głupie,że bardziej ufam Wam niż lekarzowi, ale jak mi powiedział,ze okres mam mieć za 3, 4 dni, to już sama nie wiem co mam o nim myśleć. Wy jednak macie jakieś swoje doświadczenia, więc warto się na nich opierać. Dzięki!!!

Gość kuntakintesw
Jesli tak sie boisz kup test ciazowy, teraz szybko wykrywaja ciaze. Jesli uznasz ze dzieje sie cos dziwnego cos jest nie tak, koniecznie idz do lekarza