Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikusia_ z psem

Czy czasami w nocy żle się czujecie np. do pośladków krew się wlewa??

Polecane posty

Gość mikusia_ z psem

Nie nawidze mieć okres bo żle się czuję ponieważ czuje ,żę podpasa mi przemokła itp.... Czy wy też tak macie ,że boli was brzuch czy coś innego??

Gość pszczolka z listopada
ja uzywam tamponów niemam takich problemów

Pierwszego dnia zawsze \"umieram\" - bóle sa okropne, ale juz sie nauczyłam rozpoznawać, kiedy będę miała okres i wtedy zawczasu biorę dwie tabletki ibupromu (tylko on na mnie działa) i łatwiej jest, nie boli tak, tylko ćmi. A co do podpasek - od jakichś trzech miesięcy stosuje tampony - i jestem zachwycona! Jaka głupia byłam, że wcześniej nie chciałam spróbować! (mam 22 lata).

Gość pszczolka z listopada
ja uzywam tamponów niemam takich problemów

Gość purpurio
popieram! też używam tamponów i nawet nie myślę o tym,że mam okres..a wcześniej był on dla mnie koszmarem!

Gość sephi
ja uzywam tampony caly czas pelen komfort :)

ja tez tak mam ... niewiem jakos nie jestem przekonana do tamponów mialam 1 i tak głuppio mi jest tak często przemokłam w nocy .... całe prześcieradło nogi wszytsko ... nie jestem sama

Gość pszczołka z listopada
a wybrałas dobry rozmiar?

Gość dziewczyny....
ja tez kiedys uzywlam tamponow na dzien (teraz nie moge:() ale tampon na noc to chyba nie najlepszy pomysl co?

Gość głupotą jest
używanie tamponów na noc! ja uzywam w dzien owszem ale na noc nie mozna zreszta nawet na ulotce jest napisane i kazdy lekarz to powie

Gość sephi
ja jakos uzywam pare lat i wiele innych lasek tez wystarczy ze sie dobierze odpowiedni rozmiar wlozy tuz przed spaniem i wyjmie szybko rano moze spisz po 12 godz ale ja nie mam na to czasu

Gość głupotą jest
wystarczy ze spisz 6 czy 7 i juz nie zbyt higieniczne to jest ble ale musi śmierdziec twoja cipka i brak jakiego kolwiek powietrza fuuuu współczuje....

Gość sephi
to ja tobie wspolczuje malych horyzontow

Gość głupotą jest
hehe mam większe niz Ty napewno ale coz nie będe Ci etu obrażc i znizac sie do Twojego poziomu poprostu--> Twoja spraw zyć w syfie hahhahah

Gość sephi
a skad ta pewnosc? ja cie nie obrazam tylko raczej ty to robisz, jestes taka pewna swoich racji ze nawet nie dopuszczasz zdania innych nie wiem po co siedzisz na tym forum i zawsze konczysz zdanie wielkim haha

Gość gawi
na ulotce przy tamponach napisane jest że góra 4 godziny może być, potem trzeba wymienić, ja w dzień owszem używam, ale na noc nigdy

Gość Ja yeż ale222
Ale w nocy tez używacie tamponów przeciez musi byc czas aby sie " ją przewietrzyć"

Gość sephi
wietrzy mi sie podczas prysznicu :) pokaz mi laske kotra odlicza z zegarkiem te 4 godz poza tym nie pisze 4 godz tylko jakis przedzial poza tym biore tabletki i okres mam krotki i bardzo maly w nocy praktycznie wogole wiec o moja higiene sie nie musicie sie martwic a wy robcie jak chcecie chyba bym sie pozygala ja i moj facet jak bym miala spac w podpasce i smierdziec a rano budzic sie cala uwalona krwia i to ma byc higieniczne??