Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 Łukasz

Nie wiem czy ufać dziewczynie. HELP.

Polecane posty

Gość 20 Łukasz

Spotykamy się od 5 miesięcy. Wszystko się dobrze układa. Mam do niej zaufanie, a przynajmniej cały czas miałem. Wybraliśmy się ostatnio na imprezę, było sporo osób. Wypiłem sporo i poszedłem spać koło 1.00, a ona dalej się bawiła. Obudziłem się rano, pozbierałem i razem z dziewczyną wyszliśmy. Odprowadziłem ją do domu. Żegnaliśmy się pod jej drzwiami i odkryłem że ona nie ma na sobie majtek. Wiem na pewno że jak szliśmy na imprezę to miała. Zapytałem się ją dlaczego nie ma majtek. Zmieszała się trochę, ale powiedziała że brała prysznic na imprezie, była trochę wstawiona i widocznie zapomniała założyć i zostały tam. Nie wiem co o tym myśleć:( Dla mnie to nie bardzo logiczne jest i nie do końca jej wieżę:( Dziwne że brała na imprezie prysznic i że zapomniała akurat majtek, no i jak odkryłem i zapytałem się o brak majtek była wyraźnie zmieszana i niepewna. No nie wiem, jak uważacie, przesadzam ? Powinienem dać sobie spokój i przestać o tym myśleć?

jak szybko ta jakże zgrabna wymówka wyszła z jej ust?:)

Gość fajnie sie zegnaliscie
ciekawe jak sie zegnaliscie ze odkryles brak majtek:p

Gość hahahahahaaaa
Nie wierz nigdy kobiecie bo przepadłeś w kretesie!Nie odpuszczaj na krok bo dopadnie cie mrok!

Gość 20 Łukasz
Zastanowiła się chwilę zanim odpowiedziała, ale wyraźnie się zmieszała i to dla mnie bardzo niepokojące. Chyba myślała że tego nie zauważę. Jestem zaniepokojony i cały czas o tym myślę. Sam nie jestem obiektywny i przychodzi mi najgorsze, ale mam nadzieje że się mylę.

Gość hahahahahaaaa
Łukasz pewnie jestres zwykłym cieniasem i nie potrafisz wyruchac porządnie baby!!!! jestes nikim!!! przegrałemś zycie!!!!

Gość a moze..
miala po prostu luzne majty...

Gość ja myslę......
pewnie była bardzo pijana....jak się jest pijanym chce sie jeśc wiec duzo jadła.tyle ze w lodówce była tylko fasola. zjadła 3 puszki.bardzo chcialo jej się po tym kupę ale łazienka była zajęta przez bzykajaca się parę!😭 w koncu nie wytrzymala i pusciła w majtki siarczystego bąka z niespodzianką....majtki stały się brązowe wiec musiala je zdjąć i zakopać. a powiedziala Ci że je zgubiła bo wstydziła się przyznać jaka była prawda:(

Gość 20 Łukasz
Za takie komentarze jak hahahahahaaaa to już dziękuje. Nie wiem jak się teraz zachować, nie wiem czy mogę jej wierzyć. Zastanawiam się cały czas nad tym i cały czas jestem coraz mniej spokojny. Co wy o tym sądzicie, ale tak bez ściemy.

Gość jaktotak*
Tak bez ściemy to ja myślę, że ona ma coś za uszami. :O Przykro mi stary!!!

tez tak myslę. tylko dziwne że od razu nie zauwazyłeś. po kurwiszonie od razu widać co to za ziólko

Gość 20 Łukasz
Pytam poważnie. Sam nie wiem do jakich wniosków dojść. Nie chce wyciągnąć ich zbyt pochopnie. To może debilne pytać na forum o taką sprawę, ale chce znać opinie innych. Proszę bez żartów, to dla mnie poważna sprawa.

Gość a moze..
po prostu nie wierzyc

Gość cdffffffff
a spales z nia juz...jesli tak po jakim czasie,?jeslo tobie odrazu dala to moze tez nie miala oporu dac innemuna imprezie....

Gość 20 Łukasz
Szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć że ona mi mogła taki numer zrobić. Znamy się już od 5 miesięcy i nie zauważyłem żeby była zdolna do czegoś takiego. Nie chce jej robić bezpodstawnych zarzutów. Kocham ją i mój umysł tego nie może przyjąć. Ona by mi chyba nic takiego nie zrobiła. Dlaczego? Przecież bardzo dobrze nam się układa.

Pogadaj z nią szczerze, powiedz że Cie to męczy. Ze tak po prostu nie zostawia sie majtek byle gdzie. A jesli to bylo grono bliskich Ci osob to przeciez to wyjdzie.

Gość krótka prawda
Wiesz chłopie, majtek nie gubi się o tak. Och, nie zauważyłam, coś mi spadło. Branie prysznica na imprezie - no daj spokój. Ja się nie ma na sobie majtej to się to tak pi razy drzwi czuje. I zapewniam cię, że ściąganie ich i gubienie po łazienkach to nie standard damskiego zachowania. Dla mnie oczywiste, że zgubiła je po pijaku, zdejmując w wiadomym i określonym celu. Myślę, żu usiłujesz się ludzić, ale sam wiesz, że to się tak właśnie odbyło. Swoją drogą - żeby podziać majtki, musiała być nieźle nawalona (a raczej napalona).

wiesz...niektóre dziewczyny to ciche wody a gdy w grę wchodzi alkohol zamieniają się w jurne nimfomanki oczywiście mogła mówić prawdę...ale takie rzeczy to tylkow erze

1. na pewno nie powiedziała Ci prawdy! na pewno!! bo to głupie,co powiedziała..prysznic?ji ak można zapomniec majtek?? 2. niekoniecznie to musi świadczyc o jakiejs zdradzie przecież...może właśnie tak było,że ekhmmm je jakoś zabrudziła i musiała zdjąc i wywalic... Ostatno np. na imprezce w klubie pewna mocno wstawiona lala potoczyła się do kibelka w ślicznym puchatym białym sweterku,a potem wytoczyła już bez sweterka...Okazało się, że zostawiła go w kibelku, wisiał sobie tam .... z wielką krechą żadkiego kału na rekawie. Ewidentnie się nim podtarła :-P Moze Twoja dziewczyna użyła do takiego celu majtek? może znalazła się w tzw. podbramkowej sytuacji i miała tylko takie wyjście? i po prostu głupio jej było sie do tego przyznac?? Radzę wiec porozmawiac z nią szczerze, poweidzec,że jej w to kłamstwo nie wierzysz i albo w tej chwili powie Ci,co sie stało z bielizną,albo jeśli zachowa milczenie potraktujesz to,jak przyznanie się do najgorszego i odejdziesz... Poza tym radzę Ci zrobic wywiad wsród osób,które też się tam bawiły i nie \"wymiekły\" tak szybko,jak ty...Moze ktoś coś wie?

Gość hahahahahaaaa
łukasz nastepny bede ja, wysrucham ja w dupe aż mało nie zdechnie a potem ty jej dupe wyliżesz hahahahaha

Gość 20 Łukasz
Poszliśmy do łóżka po 2 tygodniach znajomości. Ona mówiła że zdecydowała się tak szybko bo mnie naprawdę kocha. Wcześniej miała tylko jednego partnera. Wydaje się naprawdę porządna dziewczyną.

Poważna opinia: Na Twoim miejscu POWAŻNIE zastanowiłabym się nad byciem z tą dziewczyną. Raz, że żaden wstawiony osobnik płci żeńskiej nie myśli na imprezie o prysznicu, dwa, że nad odpowiedzią szczerą człowiek nie musi się zastanawiać z miną \"co złego, to nie ja\" (a propos wytłumaczenia się z braku majtek).

Gość sorry stary
starasz sie to sobie ladnie wytlumaczyc ale nie slyszalam jeszcze nigdy zeby na imprezie prysznic brac no chyba ze Z KIMS :) wracaj jak najczesciej do tematu imprezy nie gadaj o majtkach tylko o imprezie co robila jak spales, staraj sie jak najwiecej o tym nawijac w koncu moze sama peknie, napomknij o kims kto powiedzial ze ktos sie niby gdzies na imprezie pieprzyl itd zagrywki psychologiczne sa najlepsze :D

Gość ja myslę......
ja nawet mogę Ci podsunąć kilka zgadywanek psychologicznych: "dałaś dupy?" "skąd u Roberta w domu wzięły się twoje majtki?" "skad wzięła się na nich sperma?" "dlacezgo jesteś taka rozjechana? w zeszłym tygodniu było ciasniej" i tym podobne

Gość 20 Łukasz
Dawno bym już porozmawiał z osobami z imprezy, ale mało tam kogo znam. Było z 50 osób. Nie wiem do kogo się zwrócić. Mam tel do 2 osób, które tam były i może jutro zadzwonię. Wydaje mi się to głupie, nie wiem jak z nimi rozmawiać. Debilnie się ich pytać co moja dziewczyna robiła jak ja spałem. O mnie też to dobrze nie świadczy, że nie mam zaufanie do mojej dziewczyny:( Z nią boje się poruszyć znowu temat braku majtek, jak nic pomyśli że jej nie ufam i stracę w jej oczach. Może moje podejrzenia są bezpodstawne. Sam nie wiem.

Gość 20 Łukasz
Wysłałem jej sms'a. Napisałem że "w ubikacji nie znaleziono twoich majtek, więc gdzie są? Powiedziałaś mi prawdę? Odpisz pysiu." Zaryzykowałem bo się może na mnie za to obrazi. Zobaczymy co odpisze.

Gość sorry stary
zle zrobiles tak ofen sie nie pisze teraz ma czas na obmyslenie slicznego gladkiego planu

jeśli nic nie zrobiła,to i tak zrozumie,ze miałeś prawo niedowierzac,bo wytlumaczenie jest na prawdę głupie. już prędzej możnaby uwierzyc w jakis właśnie \"wypadek\" typu \"ooops!popuściłam!\" Może ona po prostu bała się Ci coś takiego powiedzie,bo to trochę kompromitujące... Zbadaj sprawę, porozmawiaj z nią szczerze,a potem z ludźmi z impry... Powiem Ci jeszcze jedno - alkohol robi swoje i nawet najwierniejszą i oddaną panienkę może zmienic... może do czegos doszło, ale ona np. już się zupełnie nie kontrolowała? mi się tak raz zdażyło niestety...więc wiem coś o tym. Ale to absolutnie nie znaczy,ze ona Cię nie kocha,czy ze nie ma zamiaru byc wierna... problem tylko,czy potrafiłbys z nią byc dalej w obliczu takiej zdrady? Ale...nie rób nic puki z nią szczerze nie porozmawiasz. I odradzam teksty typu :\"Skąd się twoje majtki wzieły u kogoś tam...?\" Bo one moga tylko rozwścieczyc ją i was skłócic..po porstu szczerze powedz,ze nie wierzysz w jej wytłumaczenie i prosisz o prawde..