Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niutka1

Czy zgadzacie się żeby wasi partnerzy chodzili na imprezy

Polecane posty

Gość niutka1

bez was?

Gość Gonia69
NIE

Gość niutka1
Właśnie mój się wybiera na imprę świąteczną w pracy i bardzo mi się to nie podoba :O

Gość podszywaczka stara praczka
Tak ufamy sobie

Gość taaaaaaaaaaaaaaak

Ależ oczywiście , niech chodzi , oby częsciej. Od zasiedzenia w domu , tylko we dwoje, można wściku dostać. A poza tym, z czym tu sie można zgadzać albo nie.Jest dorosły i sam decyduje czy wychodzi i gdzie wychodzi.

Gość ututtu
tak, ja nie mam nic przeciwko temu chociaż... ostatnio jak wyszedł o 17 a wrócił o 1 w nocy a niby nie miał chęci iść do znajomych, było mi trochę przykro, ale co tam, wynagrodził mi to a ja.... przynajmniej wiem że nie pozwolę mu na ograniczanie mnie, gdybym chciała pójść na imprezę sama, bo oczekuję wzajemności

Gość ututtu
"poza tym, z czym tu sie można zgadzać albo nie.Jest dorosły i sam decyduje czy wychodzi i gdzie wychodzi." popieram w całej rozciągłości (żeby nie powiedzieć "zgadzam się" ;DDD)

Gość niutka1
Ja też powiedziałam mu ,że idę do swojej pracy sama to się bardzo obyrzył :O

Gość nieneieieie

Gość ututtu
niutka, wytłumacz mu spokojnie i rzeczowo że jego oburzanie się jest absurdalne, tym bardziej w świetle tego że sam idzie na taką imprezę u siebie

Oczywiście że tak,nie mam ochoty być nudną panną,która bez faceta nie wytrzyma na imprezie albo będzie się za nim wlec za każdym razem kiedy on gdzieś chce wyjść.To dla nas oczywiste :D

Gość Jan 33 letni młodzieniec
a kurwicie sie troche na tych imprezach , dziewczyny?

super to wyszło przy pytaniu 33 letniego młodzieńca, więc prostuję : TAK, ZGADZAM SIĘ, ŻEBY MÓJ PARTNER CHODZIŁ SAM NA IMPREZY.

ja nie musze sie zgadzac bo oboje z moim narzeczonym nie chcemy chodzic gdzies osobno.Albo idziemy gdzies razem albo osobno,przeciez na tym polega zwiazek aby byc razem i miec sie wszedzie do kogo przytulic. Bo co zrobic samej na imprezie? prtulac sie do obcego faceta???

Gość ututtu
mi tam imprezy nie kojarzą się od razu z przytulaniem ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD skuć się z moim partnerem też nie zamierzam, dla jego i swojego dobra Jan, odpowiadając: nie

Kazdy ma swoje upodobania my lubimy byc razem zawsze i wszedzie . Zatesknic to my sie za soba zdarzymy bo ciagle sie wymijamy jak ja mam wolne to on oracuje i na odwrót