Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jilly

co kupić teściowej w prezencie gwiazdkowym????????

Polecane posty

Gość Jilly

Mam już (niestety) teściową... nie będę się rozpisywać : kobiecie nic nie pasuje , nic się jej nie podoba, mamy zupełni odnienne gusta (zgodne tylko w jednym przypadku- mojego męża). no i co ja mam jej kupić na Gwiazdkę.. oczywiście nie wliczjąc rózgi !!! ;-))))

Gość Jilly
dzięki za pomysł ... jest całkiem niezły!!!!buhahaha

ja kupie jakiś naszyjnik a nóż widelec się jej na szyji zaplącze i się udusi?? hihihi:)

Gość PCT
może jakąś gustowna trumnę?? :p

Gość Jilly
wiedziałam że specjaliści z kafeterii doradzą coś sensownego... gustowna trumna uhmmm nigdy bym nie wpadła żeby kupić jej zestaw wypoczynkowy gustowną trumnę i dwa lichtarzyki buhahahahah

Gość witch in low
gdyby to było możliwe kupiłabym mojej coś czego z całą pewnością jeszcze nie ma - JEDNĄ SZARĄ KOMÓRKĘ!

Gość PerłaFioletowa
ja swojej kupuje torebkę. ma już taka wyświechtaną, że dziwie się, że jej nie wstyd.

Gość nie wiem czy wiecie
ale mówicie o matkach swoich mężów... fajnie by mi było bardzo gdyby mój mąż w ten sposób żartował na temat mojej mamy :O

ja swojej kupiłam kropidło, bo jak miała księdza to ciągle po nie do mnie latala, a potem nie chciala oddac, musialam jej siłą zabierać:o z takiego prezentu będzie napewno zadowolona:classic_cool:🖐️

Gość nie masz tytki srej w skarpytk
Myervin przestan walic te szneki :O

Skoro teściowej najbardziej podoba się twój mąż, to daj jej jego oprawioną fotografię, przepuszczoną przez filtr w photoshopie, żeby wyglądała jak namalowany portret. Niech ma i niech nie mówi, że jej się nie podoba :p Dołóż elegancką bombonierę, żeby utyła.

Gość Jilly
Tyłek ma już szeroki dostatecznie więc nie będę jej umilać życia... może jej kupić sznur - sama powinna znaleźć do niego zastosowanie :)