Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samady

mój maż chce wyjsć dziś na impreze!!!! SAM!!!

Polecane posty

Gość a kto mówi że on jest jej
no tak, ważniejsze co poczuje kolega, a nie żona w ciąży :o

Gość żarty i podteksty
współczuję ich żonom

Gość rg i juzz
ale Wy problematyczni jestescie;) dobrze z e w moim zwiazku tego nie ma ja tez ide dzis z kolezanka na piwko, a facet do domku po pracy:) czasem jest odwrotnie...zycie;)

Gość żarty i podteksty
no to ciekawe co by powiedział tówj facet, gdyby oprócz tej koleżanki towarzyszyło wam stado kolegów i razem byście sobie tak piwkowali.... no, na pewno nie byłby zazdrosny, prawda??? hehehe nawet jeśli byłoby mnóstwo "żartów i podtekstów"

Gość żarty i podteksty
ja też umawiam się czasem z koleżankami po pracy, ale mój mąż o tym wie wcześniej, poza tym towarzystwo nie jest mieszane i raczej nie byłby zadowolony, gdyby jacyś faceci ze mną flirtowali

Gość żarty i podteksty
na miejscu autorki poszłabym z mężem i RAZEM wrócilibyśmy wczesniej po prostu

Gość syn Babilonu
żona teoretycznie jest do końca życia....kumpla już może nie spotkać..

Gość żarty i podteksty
bzdury :)

Gość syn Babilonu
co jest bzdurą ?

Gość Krateczka
ja bym chyba nie mogła z kimś być kto mi by bronił wyskoczyć samej gdzieś ... z kolegami, koleżankami ... Nie wiem... akurat obracam się w takim gronie ludzi że mężowie i żony mogą iść czasem na imprezy osobno. I chodzą ... nie cały czas oczywiście ...ale od czasu do czasu! To pożegnanie kolegi jest! ...ja myślę, że jak chce się ograniczyć czyjąś wolność na siłę to nic dobrego z tego nie będzie...

założycielko topicu...bez przesady...facet może mieć trochę swobody chyba:O uważam ze przesadzasz:O i nie wściekaj się tak,bo ta Twoja złość bardziej zaszkodzi dzieciaczkowi niż te kłęby dymu:O Baby nie bądźcie takie zaborcze!!!!Szok.....

Gość monyka1
a czy jesli facet jest zonaty i wychodzi sobie na spotkania raz z jedna kumpela raz z druga czy to cos z lego? czy zona powinna mu nie pozwolic?

Gość Do... MALA CZARNA ...
Rozbawilaś mnie ... "powiedz mu że jak tak bardzo chce to niech idzie - nie każ mu wybierać między Tobą a tą imprezą pożegnalną bo potem może mieć do Ciebie żal" ... ha ha ha No i co z tego, niech ma żal . Według ciebie to lepiej jak ona bedzie miała żal do niego ? Nie rozsmieszaj mnie :-D

Gość Powiedz mu że
jak chce sam chodzic na imprezy to mógł się nie żenić?

Gość Nie rozumiem dlaczego
nie chcesz iść z nim, nie przesadzaj z tym dymem

Gość ja też idę sma
tzn bez męża ;) i co w tym złego...

Gość
Tiaaa, założycielka topiku utwierdza mnie w sądzie, iż po całej tej rewolucji seksualnej sporej ilości kobiet wcale niezależy na miłości, harmoni ni nawet równouprawnieniu w związku. Chodzi tylko i wyłącznie o włądzę... Wcale przecież ci się lepiej nie zrobi jak nie pójdzie i tak będziesz na niego wqrwiona, a on też będzie wqrwiony, że trzymasz go na miejscu jak kula u nogi... Egoistka, egoistka. P.S. Niech zgadnę... Wpadka? :P

Gość monyka1
a jesli zona nie chce chodzic z nim na imprezy bo jest, bo sa tysiace powodow np jest zmeczona , przeciez ma na glowie dziecko , dom i prace , do tego nie chce aby on chodzil bez niej . czy takie dzialanie ma sens , czy on moze wychodzic sobie czesto bez niej na spotkania z kumplami czy tez indywidualne spotkania z kolezanka ?

Gość
Jaka była pierwsza maksyma uczniów Hipokratesa? Aha: nie szkodzić... Brak zaufania jest baaardzo niszczący... Ale co mnie tam w końcu udowodniono, że nadmiar testosteronu wpływa niszcząco na neurony, a ja przecież jestem bardzo owłosiony... Gdzie mnie tam do babskiej mądrości, prawda? Się chce, się zdradzi wszędzie i zawsze. Się nie chce nie zdradzi się nigdy...

Gość O naiwnosci ludzka ...
Nasze babcie i dziadkowie juz wiedzieli, że okazja czyni złodzieja :-D Na podstawie moich doswiadczeń zyciowych moge was zapewnic, że zaufanie nie ma tutaj nic do rzeczy, a poza tym co to za małżeństwo jak jedno idzie w prawo a drugie w lewo, to na pewno źle się kończy dla związku ... TAK JUZ JEST bo okazja ... jw. :-D

Gość OLA////
spakuj go i niech idzie w chol....... jak koledzy są wazniejsi

durne baby faceci Was zostawia przez takie wlasnie Wasze chore podejscie :p jak sadzisz co sobie pomysli rozmawiajac milo z koleznaka, i majac przed oczyma widok piekielnie chorobliwie wkurwionej zony w domu ?? zero rozumu, zero pomyslunku.

Gość anitka1
co sobie pomysli? pewnie go to rajcuje , czuje sie taaaki wazny

Gość Do ...bratnia
To raczej ty nie umiesz myśleć i brak tobie wyobraźni. Wszystko dziala w dwie strony, facet moze wychodzic sobie na imprezy a ona nie ha ha ha Nie przesadzaj, a jak tak zaczna sobie imprezować to ... dopowiedz sobie :-D

Gość apetito
Jezeli maz chce wyjsc sam niech wyjdzie ale nie tam gdzie wiadomo juz z gory ze bedzie duzo kurew. To jest brak szacunku dla zony i wogole jakis absurd. Zamiast ja chronic przed niebezpieczenstwem to ja jeszcze ciagnie w to kurewskie towarzystwo? A moze chcialby tez popatrzec jak ja ktos przeleci co? Co za swinia. Takiego ojca i meza to bym wykopala z domu bez walizki. Rzygac sie chce! Co sie z wami dzieje ludzie czy wy oczu nie macie?

Gość
Facet musi mieć naprawdę nasrane w głowie, żeby się w dzisiejszych czasach żenić... Takie krótka myśli mnie naszła po przeczytaniu tego topiku...

Gość apetito
do apostola... a kto takiego jak ty by chcial ja sie pytam? Ty nigdy sie nie ozenisz z taka mentalnscia. Idz po rozum do glowy i troche serca ty przyglupie niedorozwiniety

Gość jasne
chłopina maq siedzieć w domu jeszcze co najmniej 7 m-cy....?? jejuuuuuuuuu co za wredna baba! zawsze wiedzaiłam ze baby w ciązy są OKROPNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1