Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lessi

Chce kobiety... tylko że ja.... też nią jestem

Polecane posty

Gość Lessi

Czy jest ze mną coś nie tak, skoro marzy mi się sex z kobietą... Jestem w związku i bardzo kocham mojego chłopaka, jednak chciałabym spróbować sexu z kobietą... gdzie taką znaleźć???

Gość OOOOOOOOOo retyyyyyy
Bo żaden chłop cię porządnie nie zerżnął.Jakby Cię ktoś porządnie przeleciał to by baby Ci się nie chciało,a jak chłopa ma w gaciach wiatr to tak jest

Gość Lessi
rżnie to może ktoś ciebie ale nie mnie, ja sie kocham.... ew współżyje

to tobie faktycznie baby tzeba jak ty się kochasz

Gość myshqa
hmm...nie jesteś sama. też jestem w takiej sytuacji....

Gość myshqa
nie wiem gdzie można znaleźć...próbowałam kiedyś namówić miją przyjaciółkę ale się nie zgodziła..:(

jest już was dwie dogadajcie się i możecie sobie cipy lizać nawzajem

Gość antymasturbacja
ojej....ja też tak mam.....mam męża, dzieci.... i mam ochotę na sex z kobietą...ew.trójkącik z panem i panią...aż mnie ściska....

Gość gejsz_a
kurcze, od razu musicie wyjeżdżać z takimi hasłami. Idźcie powyzywać se gdzieś indziej. Nie jesteś sama, nie martw się ;)

Gość Czemubytak
Postanowilam odswiezyc ten temat....Chcialabym poznac dziewczyne z ktora moglabym isc do lozka ale by nie chodzilo tylko o sex a tez o przyjazn....by sie przyjaznic ....Gdzie mozna znalesc chętną?;)czekam na odpowiedzi!!!!;););)

Gość Czemubytak
Halo .....czy nie ma tu zadnych kobiet...ktore mysla tak jak ja....upupup

oczywiście,że są:)Trochę ciężko znaleźć dziewczynę lub kobietę ze swojego miasta lub chociaż województwa.Dłuuuuugo już szukam:( Ja kujawsko-pomorskie :D

Gość Czemubytak
No widzisz a ja mazowieckie.....ale wiesz jak jest kontakt i np przez skype rozmawia sie i wogule to spotkac sie tez mozna nawet na drugim koncu polski;)

OOOOOOOOOo retyyyyyy ale bzdury gadasz, mnie rżnie mój M. tak, że na drugi dzień ciężko mi się chodzi, a i tak mam ochotę na kobiety :) się nie znasz... ;)

Czemubytak-no fakt,ale zawsze mieć fajnie tego kogoś bliżej,bo jak już się człowiek spotka to nie chce robić tego z zegarkiem w ręku,bo mąż/chłopak wróci do domu...W tym problem...chyba,że mieszkasz sama :D Bo ja niestety nie:( czasem żałuję he he Miła w dotyku -mam tak samo.Mam faceta,jest ok,ale i tak chciałabym spontanicznego seksu z jakąś fajną laseczką:D Tak mi się marzy ponętna brunetka,ciemne oczka,mały biust-moja odwrotność ;) Kurcze szkoda,że nikt na czole niema napisane,trochę łatwiej byłoby kogoś znaleźć:)

Gość Lessi a Ty skad kochana
jestes ?

Gość kurde nie zauwazylam
:/

ciekawe czy znalazla tę ktora szukala ;) / jesli w ogole dalej szukala

nikusia a Ty skad jestes dokladnie ? :)

No ciekawe,bo jak widać to cholernie ciężko kogoś znaleźć:(No,ale cóz trzeba próbować dalej:)

szkoda myslalam ze moze nieco blizej mnie ;) a masz juz jakies doswiadczenie z kobietą i jak dlugo szukasz ?

Teraz szukam krótko,bo zaledwie kilka dni.Kiedyś szukałam dosyć długoooo.Mam tyle doświadczenia co całowanie się i podstawowe pieszczoty z dziewczyną.Ale chciałoby się więcej hmmmm:D

z kolei ja jestem w tych sprawach doswiadczona :) ale znow poszukuję ze swojego miasta - nie poddaje sie i probuję !! ale to jak juz powiedzialas bardzo trudne. przez kilka miesiecy spotykalam sie z kobietką zupelnie z innego miasta, z innego wojewodztwa, dzielilo nas niespelna 250 km ale dojezdzalysmy do siebie - raz ja do niej, kiedyindziej ona :) - bylo cuudownie :D !!! laczylo nas cos tak niesamowtego, to nei byl czysty mechaniczny sex :), to byla emocjonalna wiez, bylysmy takze prawdziwymi przyjaciolkami...nadal mamy ze soba kontakt - telefoniczny, mailowy, nieraz rozmawiamy na gg..ale zmeczyly nas te ciagle podroze, dlatego wlasnie chcialabym uniknac takich sytuacji..a nie szukam kobiety na jeden raz ale i takze nie chcę związku..chociaz kiedys kto to wie :)

No właśnie nigdy nie wiadomo co się wydarzy.Ja też nie szukam na stałe,ale też nie na raz.Różne sytuacje się zdarzają,może w końcu znajdę tą której tak długo szukam:)Tobie również tego życzę

powątpiewam bo szukam kobietki na miejscu juz rok z przerwami. dzieki i wzajemnie, dobranoc ;)