Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula1500

jak poznać, że kocha????

Polecane posty

Gość paula1500

Witam, od kilka miesiecy spotykam sie z milym facetem. Z powodu odleglosci mamy mozliwosc spotykania sie tylko w weekendy lub nawet rzadziej. Pozostaja wiec tylko maile czy smsy. Po jakims czasie stwierdzilam, ze zakochalam sie. Doszlo do rozmowy o tym co czujemy. Okazało się, że facet nie jest gotowy na uczucie, ma za sobą ciężkie rozstanie z dziewczyną. Ale nie zakończyliśmy znajomości. Teraz, po kilku miesiącach dręczy mnie właśnie to pytanie: co on może czuć??? Nie mogę co chwila wypytywac go czy mnie lubi (kto by to zniósł??? ;)) albo czy coś do mnie czuje poza zwykła sympatią? Wiem, że takie sprawy powinno się WYCZUĆ, ale naprawdę nie wiem jak. Jest bardzo oszczędny w ciepłych gestach. Ale jednak spotyka się (spotykamy się u mnie). Zabiega o kontakt.

Gość czyli jednak cos czuje
jak zabiega o kontakt. Myśle że musisz uzbroić sie w cierpliwośc, dał ci jasno do zrozumienia że nie jest gotowy.

Gość iustitia999
Hmm jeśli jest po przejściach to może mu to "leczenie" trochę zająć... Trudno powiedzieć, czy chce Cię mieć jako koleżankę czy może planuje w przyszłości coś działać... Czekaj, obserwuj.

Gość no cóż...
po czynach. Przecież to widać czy kocha i jak kocha.

Gość jaśmina_28
..spotkałam też faceta który mówił że nie chce się angażować bo nie chce znowu cierpieć tak samo.. jego związek skończył sie rok temu... chciał się spotykać tyle tylko że u siebie i tez mieszkamy jakieś 120 km od siebie.... darowałam sobie..... jeśli facetowi zalezy to napewno okaże.. a jeśli jest oszczędny w gestach to mmoże pprostu traktuje Ciebie jak dobra znajomą... i tak może byc cały czas.... więc.. musisz odpowiedziec sobie na pyt: czy warto tracic emocjonalna energie na kogoś kto nie jest Toba zainteresowany... ja bym mu powiedziała co czuje drugi raz.. i zostawiłabym go z tym tematem... bo decyzja należy do niego.. albo wóz albo przewóz jak Ci na nim zalezy... ale ile mozna czekac na jego uczucie.. i czy wogóle nadejdzie.... powodzenia...

Gość jaśmina_28
..troche masło maślane wyszło ale chyba wiadomo o co chodzi... ;)