Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ixi pixi

dietka 1000 calorii_ile schudłyscie po niej

Polecane posty

dobra dla mnie bo moge sobie sama komponowac posiłki. schudłam na niej 5kg przez 2 tyg, chodze 2x tyg na aerobik, chce osiagnac wage 60 a waze 68 wazyłam 73 zawsze moja waga nie wzrastała powyzej 60 ale zeszłej zimy przytyłam mam 167 i jestem szczupła ale mam tłuszczyk tu i ówdzie wiec wziełam sie za siebie. czuje sie lepiej. nie jestem głodna dieta jest w porzadku. nie umiem sie stosowac do diety czyli jesc to co jest w diecie a tak jem co chce byle nie przekroczyk 100cal tak na oko. kurde nie lubieczekac na rezutlaty długo ,ale cóz nic nie ma za darmo wy stosowałyscie ile schudłyscie?

zadna nie stosowała, jak tak to wszystkie sie odchudzaja jak sie ktos pyta ..............................................cisza

Gość klara 82
to nie jest forum o dietach, ono jest gdzie indziej

co z tego tu tez sa mamy które sie odchudzaja ludzie wiecej wyrozumiałosci dzieki paulka za odpowiedz ...pozdrawiam🌻

Ja stosowałam dietę 1000 kcal i przez 4 miesiące schudłam 12 kilogramów. Jeszcze oprócz tego codziennie ( z wyjątkiem sobót i niedziel) jeździłam na rowerze stacjonarnym przez 45 minut.

Gość buka poka
Ja też stosowalam tę dietę i schudlam 12 kg. Niestety, muszę cię rozczarować, bo najszybszy spadek wagi masz już za sobą. Teraz metabolizm troche przyhamowal i będziesz chudła kg na 2 tygodnie.

prosze cos wiecej o diecie liczyłyscie skrupulatnie kalorie? czy mozna dodac np 200 do czegos, czy nie same komponowałyscie posiłki? ile stosowałas ja puka poka

Ja stosowałam tą dietę ale efekt jojo był bardzo szybki. Dlatego zrezygnowałam i zaczęłam się zdrowo odżywiać według poradnika. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość gośćpp
Przez rok 45 kg i jesli madrze zwiekszasz kalorie po diecie nie bedzie efektu jojo ja 7 lat trzymalam wage po odchudzaniu teraz przytylam bo jestem w ciazy ;)polecam po ciazy wlasnie na ta diete przejde oczywiscie cwiczylam tez w czasie diety

Gość Dietetyk VITAGENUM
Odpowiednia dieta oraz aktywność fizyczna. To prawdziwe podstawy naszego zdrowia. Właściwym wsparciem są również badania genetyczne. To w naszym DNA jest zapisane, m.in. czy mamy wrodzoną skłonność do otyłości oraz jakie geny odpowiadają za nasz apetyt. Wyniki badań pokażą, m.in. jak skomponować właściwą dietę, ile powinieneś jeść białek, tłuszczów i węglowodanów, z jakich produktów zrezygnować, a które są dla Ciebie wskazane, jaki rodzaj aktywności fizycznej ułatwi Ci zrzucenie kilogramów. Zalecam skorzystanie z badania „Otyłość” laboratorium Vitagenum. Zachęcam również do przeprowadzenia badania „Fit On” lub „Fit Ona”. Dzięki nim dowiesz się jak maksymalnie wykorzystać tkwiący w organizmie potencjał oraz jakie czynniki w największym stopniu wpływają na zachowanie prawidłowej masy ciała, jaki rodzaj diety i aktywności fizycznej jest wskazany właśnie dla Ciebie. Przeprowadzenie badań jest bardzo proste. Zestawy zamawia się przez internet do domu, pobiera próbkę materiału genetycznego, a następnie odsyła się do laboratorium, gdzie analizują je specjaliści. Wyniki otrzymuje się drogą elektroniczną.

Gość gość
ja schudłam w jakieś 4 miesiące 17 kg. Z 80 jest 63 :P jestem mega szcześliwa i chce jeszcze jakieś 8 kg :) ćwicze i mniej jem ale kalorii jakoś specjalnie nie liczę. I teraz widze moje błędy w cześniejszych próbach odchudzania, obsesyjne liczenia kalorii, wiara w diety cud, brak ćwiczeń, i zbyt duże cele w zbyt krótkim czasie. Tym razem założyłam że chce schudnąć 25 w pół roku i od razu zupełne inne nastawienie jak widze jak bardzo jest to realne :)