Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontury

dostalam kosza?

Polecane posty

Gość kontury

pracowlam z gosciem bardzo krotko byl stanowisko wyzej ode mnie i w zasadzie mnie zatrudnil, mial duze poczucie humoru w pracy, zwolnili mnie stamtad, napisalam mu sms zartobliwego, zeby kiedys odezwal sie jak beda nowe zlecenia, on do mnie zadzwonil i wyjasnil mi bardzo profesjonalnie dlaczego mnie zwolnili, wogole nie zalapal badz nie chcail zalapac zartu, jak mam to odebrac? dostalam kosza?

Gość kontury
odswiezam

Gość takie życie
hahaha , zwolnił Cie to go olej widocznie nie jest zainteresowany . Tego kwiatu to pół światu ;-)

Gość kontury
nie zwolnil mnie on, tylko przyszlo odgorne zwolnienie, bo nie ma pracy w tej chwili nie zlecen dla mojej firmy

Gość hrynka
faceci sa konkretni, pisalas o zleceniach, wiec odpowiedzial na temat. gdybys napisala "odezwij sie, jesli zechcesz spotkac sie na bardziej neutralnym gruncie" albo zaproponwala wspolny lunch, to moze by zalapal :)

Gość kontury
dzieki, pogodzilam sie z porazka chyba, tzn. nie bede go meczyc prywatnie, jesli by chcial sam tez by zagadal prawda? w sumie nie chcialabym juz tam wracac, ale chyba bedzie jeszcze cos do zrobienia, wiec postaram sie udac obojetna, bylo minelo