Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku prosze

Blagam bo nie moge spac co sie dzieje...

Polecane posty

Gość ratunku prosze

dziewczyny ja ciagle czekam na wyniki wymazy jescze tydzien, bralam anttybiotyk. Caly srom mnie piecze, lechtaczka wszystko jst zaczerwienipne jest i tam w srodku tez...mam wrazenie ze nawet w okolicach odbytu....mam teraz meisiaczke..koncowe.... bylam przekonana ze to grzybica gdyz na kilka dni przed mieaiaczka wystapily "grudki" i to swedzenie Boze uzywalam raz tantum rosa i na drugi dzie nie bylo grudek tylko wydzielina gesta i pozniej dostalam meisiaczke uzywalam tez ta masc na c. zauwazylam teraz jakies jakby biale pecherzyki? nie wiem przy wejsciu do pochwy....czasem sie drapie bo nie wytrzymuje....prosze poradzcie bo nie wiem co robic. Nie moge 8 h w pracy usiedziec boli....jak to zalagodzic???? Nie moge juz nawte spac.....same ranki tam mam choc staram sie nie drapac...skora jest jakas taka bardzo delikatna

W trakcie miesiączki nie leczy się nawet zapaleń grzybiczych, nalezy odczekać. Spróbuj przemyć rumiankiem.

Gość ratunku prosze
a ja staralam sie leczyc bo nie moglam wyrobic :( dzis ost. dzien miesiaczki, moze jest troszke lepiej ale sama nie weim :o

poczekaj az skonczysz krwaiwic,pozniej moze warto spawdzic clotrimazolum,slyszalam,ze to bardzo dobra masc na takie historie,albo idz jeszcze raz do lekarza.niestety wiecej nic nie doradze,bo dzieki Bogu nigdy nie mialam takich nieprzyjemnych objawow...pozdraiwam serdecznie 🌼

Gość no cóż...
a idź dziewczyno do ginekologa. Być masz to rzęsistek ...i pastylki bierze się i czopki.

Gość ratunku prosze
no cóż ale jak, skąd?? dbam o higiene, miałam i mam tylko jednego stałego partnera...wszystko zawsze było w porządku, więc skąd to??? Zaczelo sie od opoznienia miesiaczki o jakies 3 tyg....dlatego ylam u ginekologa zeby ja wywolal, dostalam wtedy Luteine i jakis antybiotyk bo skarzylam sie na klucie w jajniku.....pozniej juz bylo coraz gorzej, oweszm miesiaczka sie pojawila wreszcie...ale skonzylo sie tak jak teraz... Gdy bylam u ginekologa nic mnie nie pieklo...

Gość masz grzybice
po antybiotyku:(popeos lekarza o furagin