Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu

inteligentni,uczciwi ,kochający faceci - gdzie was szukac?

Polecane posty

Gość nie mam pomysłu

rozstałam się jakis czase temu z facetem po długim związku i doszłam do wniosku,ze czas na nową znajomosc.nie zależy mi jednak na poznaniu pierwszego przedstawiciela waszej płci. potrzebuję poznac kogos inteligentnego,opiekunczego,wrażliwego hmmm po prostu kogos wartosciowego.Ale gdzie was spotkac? bo jak na razie to trfiam na tych z niższej półki.. :-(

Gość co to znaczy z nizszej polki
?

Gość samych karłów spotyka

Gość a ja sobie mysleeeeee
że to że trafiasz na takich.... no ciągnie ludzi podobnych do siebie. Bolesna prawda...

ludzie co wy tacy zdołowani od rana, mnie też bolało, że musiałam wstać o 6, ale bez przesady...

Gość dajcie spokoj bo....
Wiem z zycia ze jak na takiego traficie to stwierdzicie ze jest za nudny i zbyt przewidywalny .

mój czasami taki jest, ale wierzcie mi, każda baba jest czasem nudna i często przewidywalna, więc nie wiem, czy należy oczekiwać od faceta czegoś, czego samemu się nie potrafi...

Ale moze choc na kilka sekund zapomnisz jakie jest porabane to nie moje słowa...

ok. to przepraszam ;( juz takie dziwne tematy czasami tu przeczytałam, że ciężko ocenić, co poeta miał na myśli ;) pozdr ;)

Znam takie przykłady ,żę chłopak ,który \"latał z keiatka na kwiatek\" ,a trafił na odpowiednią pannę stawał się zaprzeczeniem siebie-nawet nie spojrzy na inne !!! Najciekawsze ,że ta dziewczyna ani nie ładniejsza,ani bardziej pracowita !!! Nie wiem czym to jest spowodowane-może mu pogroziła sekatorem !! :D:D

Gość gienka
Tylko nie bier się za mojego)D Tak często się zdarza

Gość Edyx
"Wiem z zycia ze jak na takiego traficie to stwierdzicie ze jest za nudny i zbyt przewidywalny ." dokladnie, smutna prawda. :O

Gość gienka
Amancie....mój mąż nie jest gejem:)

Gość nie mam pomysłu
amancie - mam 21 lat a ja potrzebuje statecznego i przewidywalnego mmmm... uwielbiam! gdzie no gdzie jesteście?

Gość nie mam pomysłu
halloo?

Gość znam prawdę
"a ja potrzebuje statecznego i przewidywalnego " zeby po jakims czasie powiedziec "jestes nudny i przewidywalny. Ja potrzebuję faceta, ktorego bede z kazdym dniem probowala rozgryźć".