Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu

inteligentni,uczciwi ,kochający faceci - gdzie was szukac?

Polecane posty

Wybacz kochana, ale teraz to już pieprzysz jak potłuczona. Przyznajesz się, że posiadasz wymienione cechy (opryskliwość, zarozumiałość itd.), a w następnym zdaniu twierdzisz, że prowokatorzy wmawiają Ci te cechy i wcale taka nie jesteś. Nie pierwszy raz sobie zaprzeczasz i wobec tego nie dostrzegam żadnej Twojej przewagi, zwłaszcza intelektualnej. Raczej jest ona po stronie prowokatorów, bo wyciągnęli z Ciebie wszystko co chcieli; nie wspominając o inteligencji, bo pod tym względem dużo Ci do nich brakuje- dobrze, że wystarcza Ci samokrytyki i sama przyznajesz, że inteligencja to nie Twoja najlepsza strona- jest tak w istocie. Jeżeli przy tym wszystkim zdarza Ci się wywyższać ponad innych, to jesteś w tym momencie arogancką, zbyt pewną siebie hipokrytką z przerostem własnego ego. Przykre, ale na to wygląda. No ale nie moja sprawa. Zahaczyłam się o topik, bo myślałam, że będzie coś ciekawego. Miłego wieczoru.

Gość nie mam pomyslu
wzajemnie :-) I tu do czynienia mieliśmy z kolejną porcją prowokacji tym razem w bardziej wyszukanej formie - Kinga niby z jednej strony życzliwie,alby nie można jejbyło zarzucic zwykłej chęci obrażenia mnie , daje dobre rady niczym z "Pani domu", z drugiej uwypukla to, czego nie zdołał dowieśc poprzedni modszywacz 9czy raczej ten sam,jednak pod poprzednim pseudonimem ;-)) Wiesz, czytac ze zrozumieniem to sie trzeba nauczy,bo ponoc na nowej maturze kładą na to ogromny nacik.. ja wiem,ze ty to jeszcze okres gomnazjum,ale wbrew pozorob zleci,jak z bicza trzasnoł,więc cwicz już dzis :-) poprzedni podszywacz 9którym załózmy nie jesteś) zazdroszcząc mi nie wiadomo czego próbował wmówic mi naiwnosc i brak inteligencji, a nie opryskliwosc i wywyższanie się... no chyba,że ty wiesz lepiej,jakie miał zamiary,bo ty i on to jedna i ta sama zakompleksiona zazdrosna osóbka :-p

Gość nie mam pomyslu
tak tak Kingo! ja jestem taka i owakia, mam swoje wady.. które jednak,jak już wspomniałam przydają mi sie i wcale nie jest mi z nimi źle....przykre to tak na prawdę jest to,że wchodzisz na temat j.w. a gadasz o przysłowiowej "Dupie Marynie"... heheh! to dopiero inteligencja..

Gość romanaGie
dzis o tej porzeto z połowa takich w burdelu się bawi druga połowa okrada staruszki na ciemnch osiedlach

Gość buhahah
nie mam pomysłu Jestes naprawde dziwna podalas maila opisalas sie jako homo niewiadomo i liczylas ze cale meskie forum padnie Ci do spop. A jak ktos grzecznie Ci zwrci uwage to sie obruszasz jak ksiezniczka. Idz sobie na dyske znajdz jakiegos drecha i moze bedziesz szczesliwa

Gość nie mam pomysłu
na dyskoteki nie chodze, drechów nie lubię a maila podałam w celu takim,zeby napisał do mnie ktoś,kto tak jak ja chce nawiązac ciekawą znajomosc. Nikomu do stóp padac nie musze. Mój mail był przeznaczony jedynie dla zainteresowanych, nie wiem,dlaczego od razu inne głąby traktuja go, jako jakieś nachalne narzucanie się im z mojej strony?? poza tym temat załozyłam w celu pozyskania odp. na proste pytanie,które zawarłam w samym nagłówku. co was boli? jesteście grube, brzydkie i głupie? heheh wspólczuję szczerze,choc nie wiem,co to znaczy,bo mnie nie dotyczy...jednakże nie uwazam,ze własne kompleksy musicie odbijac akurat na mnie. Kiepski ze mnie cel, bo mnie nie zdołacie ponizyc..poszukajcie kogoś o niższym poczuciu wlasnej wartosci. homo niewiadomo?heh ! uważasz ,ze kfalifikuję siepod to określenie tylko dlatego,że piszę o uczuciach i uczuc potrzebuje? a nosisz może moherowy beret?? :-P poza tym,jak już musisz prowokowac akurat mnie,to może pod jednym nickiem, będzie mi łątwiej cie jakoś nazywac...:-)

Gość nie mam pomysłu
hiehiehei - prowokatorka wymiękła :-P

Gość buhahah
jak na studentke prawa to bardzo szybko sie irytujesz i szybko tracisz panowanie nad soba Twoje riposty sa malo trafne co moze swiadczyc o tym ze nie masz predyspozycji do pracy w tym zawodzie . Z kazda twoja odpowiedzia wychodzi jaka jestes naprawde - czyli rozkaprysiona jedynaczka, troche wredna i niedojrzala osoba. Po ilosci wypowiedzi wychodzi na to ze TY JESTES NAJWIEKSZA PROWOKATORKA I PODSZYWACZKA

Gość nie mam pomysłu
ooo tak,bo spodobało mi się a po Twoim stylu wypowiedzi da się poznac,ze ty i inne nicki,to ta sama jedna zakompleksina krowa :-D A o studiach prawniczych i predyspozycjach do tego zawodu na prawdę g..no wiesz ... powiedziałabym inaczej,ale musze zachowac Twój poziom ;-) pozdrawiam Cię i czekam na jeszcze

Gość buhahah
dziewczynko juz sie gotujesz - tylko wystarczy poczakac az wybuchniesz i naleze do meskiej czesci tego forum dzecinko

Gość buhahah
i dziecinka poszla spac w koncu po 22 Milych snow dziecinko

Gość nie mam pomysłu
:-) zapewne laleczko ! oh! gotuję się,aż mi para uszami leci ;-) szkda ,ze tego nie widzisz.. hehe! no bo jak tak można ?? tak sobie pozwalasz o mnie mówic?? no wiesz.... jestem wściekła! obrażasz moja kafeteryjną dumę, urągasz anonimowemu imieniu i załamujesz cały mozolnie tworzony pogląd na świat wirtualny...oh! co ja pocznę?? w wirtulandi jestem już przez Ciebie nikim! Dobrze,ze przynajmniej w rzeczywistości przerastam Cię inteligencją, wiedzą, kulturą i poczuciem humoru :-P to jedyne,co mi zostało!! no i jeszcze jeste ładna :-D

Gość nie mam pomysłu
oh! nie eee...kolejna porażka! o nie... i jeszscze studentką jestem z bożej łaski...a ja myślałam,ze z bożej łaski to tylko na pedagogice można studiowac :-p bronku? liczyłeś? trzy wyszło? a nie pomyliłeś się? policz jeszcze raz..tylko pomalutku! w razie problemów rób notatki gdzieś na karteczce... nie śpiesz się!

Gość buhahah
po tym co piszesz masz raczej sklonnosci do histerii - moze takie jak ty potrzebuja do filmu. Ja bym Ciebie obsadzil w epizodzie Klanu jako rozkaprysiona pasazerka taksowki Rysia ktora sie zali na facetow. Ani kszty inteligencji w tobie nie widze bo jej nie masz i nie znizaj sie do poziomu innych bo moze cie to przerosnac

Gość nie mam pomysłu
dziwne bardzo,ze te "co najmniej trzy osoby' wcześniej odpowieadając w dłuższych odstępach czasu (ok godz. 20 inna ,po 21 inna itd.) nagle się zgrały i na hura mnie obskoczyły migusiem i jedna przez drugą nadają... cóż za zbieg okoliczności... oj prowodyrko ...z bożej łaski heheheh :-D

Gość poozytywka
Czasami warto brać pewne sprawy na wesoło;)Temat intresujący szkoda tylko, że nie został poruszony:) Pozdrawiam:)

Gość nie mam pomysłu
:-) szczególnie ostatnie Twoje zdanie bardzo sensowne... prosze o więcej takich złotych myśli,może będę przez to wartościowsza..ciesze się ,że wogóle ktoś taki,jak ty poświeca swój cenny czas na "edukację od podstawa" mojej nic nie wartej osoby :-D

Gość nie mam pomysłu
:-) no wymknoł się trochę temat zpod kontroli,szczególnie w godzinach popołudniowych,kiedy lekcje już się pokonczyły... ale i tak jest wesoło :-D

Gość buhahah
jakie masz kompleksy na temat wlasnej urody. moze przytylas ?

Gość nie mam pomysłu
a co ? zmiana tematu ? z porad ogólnie życiowych przechodzimy do kwestii urody?? rozumiem - wyspecjalizowana jesteś wszechstronnie :-D miło..to się ceni! No powiem Ci że jak to w okresie jesienno-zimowym troszkę mi się przytyło. Chcesz o tym porozmawiac?

Gość buhahah
oponki ci wyszly i nosisz teraz dluzsze bluzeczki??

Gość nie mam pomysłu
Bronku! spostrzegawcze ty moje kochanie! jak widac ty się z powołaniem minołes! ty powinienes bardziej w kierunku humanistycznym brnąc,a nie cos próbujesz na polu nauk ścisłych - liczysz d otych 3 zawzięcie... no widzisz,ja na polonistkę się nie nadaję,dlatego musiałam zadowolic się prawem... na szczęście np. w sądzie cała ortografia jest na głowie protokulantek :-P

Gość nie mam pomysłu
eee do oponek mi jeszcze trochę brakuje,a z bluzeczkami trafiłas myszko, bo lubię tuniczki i modne są teraz ! tak się dobrze to zgrało z moim wzrostem wagi :-)

Gość buhahah
z twojej wypowiedzi wynika ze masz jakies kompleksy zwiazane z kierunkiem studiow. Mowisz cynicznie ze musialas zadowolic sie prawem, ktore jest bardzie prestizowe niz polonistyka. Jak dostalas sie na te studia skoro ich nie cenisz, tatus, wujek Ci te studia zalatwil ?

Gość nie mam pomysłu
wiesz, co to jest cynizm? zapewne tak! ty wiesz wszystko,wiec chyba nie musze Ci tłumaczyc,dlaczego napisałam,ze "musze się zadowolic.." :-) A w jakim celu piszesz o moich studiach wytykając mi błedy ort.? jaki ma prawo związek z polonistyka,żeby tro takkie znacznie miało? :-D

Gość nie mam pomysłu
czekaj,bo prze niski poziom inteligencji nie nadążam, gubię się... to teraz omawiamy mój kompleks związany z prztyciem 2kg, czy ze studiwaniem lichego prawa?

Gość buhahah
BUM - chyba juz wybuchlas

Gość nie mam pomysłu
jeszcze nie ...ale powiem Ci,ze już troche rozsadza...mi spodnie :-) to pewnie po fasolce po bretońsku :-P a było wziąsc espumisan... heh już guzik rozpiełam i po kłopocie... no a co u Ciebie, bo my tak o mnie ciągle...?