Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu

inteligentni,uczciwi ,kochający faceci - gdzie was szukac?

Polecane posty

Gość nie mam pomysłu
jot23 :-) ale ja się nie gniewam absolutnie.. rozumiem żarty :-D

Gość nie mam pomysłu
PCT czytam jeszcze raz Twoją ostatnia wypowiedx i się zastanawiam, co znaczyło : "jak chcesz mądralę zgrywac w tym wieku" ?? uważasz,że w wieku 21 lat znajomośc takich słów,jak "bynajmniej" (hehh ) jest przejawem zgrywania mądrali?? bo moim zdaniem to raczej przejaw skończonej szkoły średniej z oceną pozytywną z języka polskiego ... nic więcej...

Gość jot23
To nie ja napisalem ( bynajmniej } sam niewiem co oznacza-Mirek

Gość nie mam pomysłu
i jeszcze dodam,że może to ty powinieneś podszkolic się w rozumieniu znaczenia epitetu "inteligentny", bo gdybys był w tym dobry,to bys na mój temat nawet nie wszedł.. BYNAJMNIEJ nie do Ciebie był adresowany. pozdrawiam :-)

Gość nie mam pomysłu
jot23 wiem wiem :-) to PCT

Gość nie mam pomysłu
nikt już się nie odzywa.to ok! mail zostawiony.. czekam na oferty ;-) zjawię się niebawem..całuski!

Gość jot23
-NIemam pomyslu- a moge Cie pokochac ? przepraszam , za glupie pytanie !

Gość nie mam pomysłu
heheh! :-D głupie? nie wiem..ale na pewno bezpośrednie bardzo.. A proszę Cię bardzo! tak od razu? :-P

Gość nie mam pomysłu
ok.zostaw ofertę na mailu. niebawem wrócę i odczytam, przemyślę i odpowiem. Aktualne zdjęcie niekoniecznie legitymacyjne mile widziane, znaczków zwrotnych nie trzeba :-)

Gość jot23
Przepraszam -nie chcialem Cie urazic !!!-do niemam pomyslu=

Gość PCT
to byla tylko prowokacja majaca na celu odslonic twoje prawdziwe oblicze :) a jakie ono jest to wlasnie kazdy widzi :)

Gość nie mam pomysłu
jestem już PTC i jakie jest? Twoje wypowiedzi nie mają sensu, choc może właśnie dlatego delikatnie bawią...ale tylko delikatnie,poza tym to nie topik na głupie żarciki,także poszukaj innej piaskownicy... tu jesteś zbedny

Gość nie mam pomysłu
potworny chucky no jak mogłeś... na prawdę żadnego nie oszczędziłeś? a nie mogłeś jeszcze tego PCT dorzucic za jednym zamachem??

Gość nie mam pomysłu
jot23 zrezygnowałes jednak z "kochania mnie" ?

Gość Vbm
"inteligentni,uczciwi ,kochający faceci - gdzie was szukac?" a czy to wazne? I tak zaden nie chcialby umawiac sie z taka zołzą ja ty :P

Gość jot23
-niemam pomyslu- gdzie jestes ?

Gość nie mam pomysłu
i tu się troszkę mylisz..poza tym pytania - gdzie was szukac... a nie czy umówicie się z taką zołzą,jak ja? proste poza tym nawet ty na forum sobie śmiało dokuczasz (raczej próbujesz..) a tak na prawdę pewnie tez chciałbys się ze mna umówic.. hehh ale na kafe to każdy twardy i niedostępny..

Gość jot23
Moge Cie pokochac !

Gość nie mam pomysłu
twrdzi,nieugięci, niewzruszeni,a jak "na żywo" ładna i interesująca dziewczyna z nimi zagada,to nie wiedzą,co zrobic ze sobą... śmieszne jot23 jestem jestem

Gość nie mam pomysłu
na razie wystarczy, jak polubisz :-)

Gość PCT
moje wypowiedzi nie dla wszystkich beda mialy sens, a jedynie dla tych ktorzy zrozumieli prowokacje, ty do nich nie nalezysz, bo ladnie dalas sie na nia nabrac :) pozdrawiam

Gość singel .....
Za duze masz wymagnia :P i tu nie znajdziesz :-o

Gość PCT
wymagania mozna miec duze o ile samemu duzo sie daje, przynajmniej tak nakazywala by rzeczona uczciwosc ;) a cos mi mowi, ze glownym atutem autorki ma byc uroda, ktora tez jest rzecza wzgledna, bo pozostale jej rzekome walory pozostawiaja baaardzo wiele do zyczenia :)

Gość nie mam pomysłu
PTC :-) no przyznam szczerze,ze ja takiej beznadziejnej prowokacji nie rozumiem...niby do czego chciałeś mnie srowokowac? i co z tego wyszło? oczywiście nie wytłumaczysz,bo sam nie wiesz,o co Ci chodziło. bidulek! zaczynasz byc żenujący,bo na siłe chcesz zwróci moją uwagę na swoją marną postac..po co? singiel jakie za duże?? wielu facetów jest inteligentnych, wsród nich zdarzają się uczciwi i kochający zarazem ..ja niczego wiecej nie wymagam..

Gość Vbm
Ale skoro chcesz wiedziec gdzie tacy faceci są, to chcesz to wiedziec w jakims konkretnym celu, prawda? Domyslam sie, ze chcesz sie z nimi umowic, a nie tylko popatrzyc. "a tak na prawdę pewnie tez chciałbys się ze mna umówic" jasne 🖐️

Gość PCT
to juz wiemy, ze nie rozumiesz a twojej uwagi nie mam zamiaru zwracac, nie interesuja mnie takie przypadki jak twoj ;)

Gość nie mam pomysłu
PCT pare zdań naisanych przez zupełnie nieznaną Ci osobę wystarczy, abyś wiedział o niej tak wiele? abyś potrafił ją ocenic? - płyciutkie myślenie. Z resztą skoro żadnych Twim zdaniem zalet prócz urody nie posiadam (ciekawe z czego to wywnioskowałeś...), to co tu jeszcze robisz?? nie zawracaj sobie głowy taką bezwartosciową dziewczyna,ajk ja ..szkoda Twojego cennego czasu.. Aby ułatwic Ci opuszczenie tego topiku,do którego najwyraźniej coś Cię ciągnie (nie wiem,co?bo chyba nie moja pusta osóbka?) oznajmniam,że wszelkie Twoje kolejne wypowiedzi nie spotkają się juzz moją reakcją.. wybacz,miło było :-)

Gość nie mam pomysłu
no to chłopcy,którzy mieli niezdrową potrzebę oznajmic mi,że ktoś taki,jak ja ich nie interesuje ( a ciekawie, kto ich o to pytał?) już dali upust swoim potrzebom, możemy spokojnie dalej toczyc właściwy wątek...

Gość nie mam pomysłu
amancie? samotny? jot23? jesteście?