Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość q uestion

Help!!! Nurtuje mnie takie jedno pytanie- jak skutecznie dokonac eksterminacji..

Polecane posty

Gość q uestion

włosów wokół odbytu?:O To powazne pytanie, nie żart. Krępuje mnie to, że mam futrzasty odbyt:o Ale nie wiem, co mam zrobić z tym:( Normalnie depiluję sobie włosy na cipce kremem do depilacji, ale raczej odbytu tym nie będę traktować... A jak będę się tam golić maszynką, to pewnie za kilka lat... całe poślady będę miałą włochate:o A tego bym wolałą uniknać... Próbowałam wyrywać te włosy woskiem,a le ten zabieg jest tak nieprzyjemny, że nie powtórzę go częściej niż raz na kilka miesięcy:( Poza tym mam słabe włosy na ciele i zawsze mi wrastają. Jak mi zaczną wrastać i wokół odbytu i [porobią się jakieś tam krosty, to przeciez co ja z tym zrobię?:o Wiem, ze to głupi problem, ale mnie nurtuje 🌻

Gość q uestion
No fajnie...:)

E tam,Mistrzu! Do dupy taki sposób :P. Skutecznie to on wyeliminuje seks na kilka miesięcy :O. Wymyśl sposób bez takich nieludzkich skutków ubocznych ;)

Gość q uestion
spadaj podszywaczu:p Nie wstydzę się, bo nie uprawiam anala:o Na starość nie chcę nosić pieluch:p Proszę o powazne porady. Moze jacyś panowie podzielą się swoimi sposobami, bo chyba tez się czasami depilujecie, żeby nie chodować osłwionych na forum rodzyn i dingodredów?:p Za podszywy dziękuję, więcej nie piszę, czekam na porady i sugestie:)🖐️

Gość gqogqewe
to przesąd że golenie maszynką wzmacnia włosy, owszem są ścięte ostro więc wydają się grube i sztywne ale przecież od ścięcia martwej części włosa nie przybywa ci cebulek włosowych ani włosy nie zaczynają raptem szybciej rosnąć czy inne maszynka w moim przypadku sprawdziła się najlepiej, bo depilator wyżerał rany (inne sposoby nie dla mnie bo za bolesne)