Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotek

Terapia

Polecane posty

Gość krotek

Od dłuższego czasu czuję się beznadziejnie!!! Mam wrażenie, że nic mi nie wychodzi, nic mnie nie cieszy. Już od kilku dni postanowiłam wmawiać sobie do lustra, że jest super, jestem świetna, wszystko będzie dobrze, jest pięknie.....itd. Ponoć to pomaga. A wy?? Robicie takie rzeczy?? Czy faktycznie po czasie wszystko zmieni się w pozytywy? Wystarczy wierzyć? Jakoś trudno mi w to uwierzyć:(

Gość krotek
Głupie pytanie?:(

Gość zajebisty gosc
Tez tak mialem (nie bede mowil ze gorzej bo nie wiem) , poszedlem do psychiatry i dostalem Lerivon , Alprox ale wtedy przeczytanie pol strony ksiazki bylo zadaniem ponad moje sily bo nim doszedlem do konca to zapomnialem co bylo na poczatku wiec przywalili mi leki na koncentracje ale mialem wyskokie cisnienie i wrocila z powrotem bezsennosc i depresja wiec odstawilem to . Kilka tygodni wyjetych z zycia , nic prawie nie pamietam. Codziennie powtarzam sobie do lustra jaki to zajebisty jestem .

Gość normalna chyba
wiec nie tylko na mnie tak lerivon dziala.. dawno nie biore lekow a czuje sie jakby dalej dzialaly :o

Gość zajebisty gosc
normalna chyba >>>> jeszcze bedzie przepieknie , jeszcze bedzie normalnie :)

Gość krotek
No tak ale leki na mnie dzałają tylko tak, że nie czuję stresu czy nerwów. A ja chcę być szczęśliwa bo ponoć mam ku temu tysiąc powodów, choćby cudowne dzieci i to że nie jestem chora anie nikt z mojej rodziny itd. Jednak to co boli, rzuca na moje oczy ciemną chmurę:(

Gość krotek
No tak ale leki na mnie dzałają tylko tak, że nie czuję stresu czy nerwów. A ja chcę być szczęśliwa bo ponoć mam ku temu tysiąc powodów, choćby cudowne dzieci i to że nie jestem chora anie nikt z mojej rodziny itd. Jednak to co boli, rzuca na moje oczy ciemną chmurę:(

Gość zajebisty gosc
Szczescie ? a co to takiego :) Mi wystarczy tylko spokoj , niczego wiecej nie potrzebuje tylko ze moze to dla mnie bedzie szczescie .

Gość krotek
szczęście to zadowolenie z siebie, chęć robienia rzeczy ważnych, motor na rozpoczęcie dnia, uśmiech na twarzy, umiejętność radzenia sobie z problemami nie załamując się z byle powodu, radość z porannej kawy, widoku męża, śmiechu dzieci..... dla mnie to właśnie jest szczęście

Gość normalna chyba
krotek...jesli kiedys to wszystko znajdziesz(to szczescie swoje) napisz jak to zrobilas :)

Gość krotek
Ale nie myślisz chyba, że to fikcja:( Niektórzy tak przecież mają, prawda? Czy nie:( Nie wiem a może ja za dużo oczekuę? Może wszyscy udają?

Gość normalna chyba
wydaje mi sie, ze udaja ale to tylko moje zdanie sama czesto udaje i czesto to udawanie mi sie udaje ...

Gość zajebisty gosc
Ja tego nie wiem ale ludzie czesto nosza maski , stojac z boku trudno to ocenic , ja nigdy nikomu nie mowilem co czuje i nie powiem i tak by nie zrozumieli , niektorzy mi zazdroszcza bo mowia ze jakie ja mam problemy , jestem mlody , mam juz wlasne mieszkanie , samochod , na wszysko mnie stac (oczywiscie w granicach rozsadku) - sam tego nie rozumiem bo skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak zle , ale to jest moj sen , moze kiedys obudze sie z tego koszmaru "To jest mój sen, ten sen przeraża mnie W pokoju bez ścian zamykam się Nie ma nic, nie ma mnie, niby bezpiecznie Ale wcale nie jest dobrze w moim śnie."

Gość bzdura...
no niestety, dobra materialne to nie wszystko

Gość huiefhsoiuhf"
"Jakoś trudno mi w to uwierzyć" tu jest blad i zarazem klucz. musisz uwierzyć, ze wierzenie w to wszystko ci pomoże :)