Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghik

dobry krem na naczynka???????????????????????

Polecane posty

Gość ghik

tak jak w temacie

tez ostatnio sie tu oglaszalam , niestety zbyt duzoego odezwu nie bylo :O z tego co mi wiadomo to avene (francuska firma) ale cholernie droga :( malutki kremik chyba z 90 zl.

Gość trochę zakręcona
Eris do cery naczynkowej też jest bardzo dobry:)

Gość madzialka17
ja mialam ten avene- diroseal .. i stosowalam go ponad dwa miesiaca.. ale odstawilam,w sumie to nie wiem dlaczego.. ale myslalam ze beda lepsze efekty.. za to bardzo polecam dax cosmetic bardzo dobry !! za 17 zł

ja juz od dluzszego czasu uzywam tylko kosmetykow flos lek na naczynka i jestem zadowolona w ogole sie nie rumienie i nic nowego nie przybywa ale jak ktos chce zeby mu zniknely juz istniejace to nie kremem niestety

krem swoja droga, ale dobrze jest brac rutinoscorbin (1 tab dziennie), bo on dobrze dziala na naczynia krwionosne, zapobiegajac nowym peknieciom.

Diroseal zawiera retinaldehyd, który pogrubia naskórek, dzięki czemu naczynka są mniej widoczne, ale kuracja powinna trwać minimum kilka miesięcy, a nawet kilka lat. z tańszych specyfików dobry jest np. krem przeciw zaczerwienieniom Oriflame, koncentrat na naczynka z wit. K Farmony.

Gość gdzies
na jakim topiku czytalam, ze kremy na hemoroidy so bardzo dobre, bo obkurczaja naczynie krwionosne, to bylo chyba na 'cienie pod oczami' czy cos

Gość gdzies
naczynia :)

Gość smutnapann
u mnie tez zaczynaja sie pojawiac na policzkach :(

Gość hmis
czy ktos ejszce wie jak pielęgnoiwac cere z naczyniami?

Gość kiść winogron
podobno dobry jest krem Iwostin kosztuje 31 zł,i po przeczytaniu kilka recenzji chyba go kupie

jak pielęgnować, to znajdziesz mnóstwo porad i artykułów w Internecie i w babskich gazetach. nie opalać, nie korzystać z sauny, nie używać mechanicznych peelingów, kosmetyków z alkoholem, kwasem glikolowym... używać kremów ochronnych przed mrozem i słońcem (filtry UV), kosmetyków z wit. C, K, wyciągiem z kasztanowca. doustnie tabletki z wit. C i rutyną (Cerutin, Rutinoscorbin itp.), kasztanowcem.

Gość gość
ja juz wypróbowałam chyba wszystkie dostępne na rynku kremy na naczynka, najbardziej zadowolona z efektów jestem z kremu firmy Beauty Conept do skóry wrażliwej naczyniowej, po 2 tygodniach stosowania zauważyłam ze moja skóra jest mniej zaczerwieniona i bardziej odżywiona, kupiłam go w promocyjnej cenie w CDiME Amaryllis w Bytomiu, polecam, warto spróbować, mi na prawdę służy to może i wam dziewczyny posłuży :)

Gość gość
ja juz wypróbowałam chyba wszystkie dostępne na rynku kremy na naczynka, najbardziej zadowolona z efektów jestem z kremu firmy Beauty Conept do skóry wrażliwej naczyniowej, po 2 tygodniach stosowania zauważyłam ze moja skóra jest mniej zaczerwieniona i bardziej odżywiona, kupiłam go w promocyjnej cenie w CDiME Amaryllis w Bytomiu, polecam, warto spróbować, mi na prawdę służy to może i wam dziewczyny posłuży :)

http://www.floslek.pl/11,pokaz_produkt_pharma/302,krem-poltlusty.html Popękane naczynka krwionośne to problem, z którym boryka się wiele kobiet. Obciążone naczynka stają się kruche – przyczyną mogą być uwarunkowania genetyczne, zdrowotne lub niesprzyjające czynniki zewnętrzne. Odpowiednia kuracja pielęgnacyjna, wzmocni naczynka krwionośne, a także poprawi wygląd cery. Półtłusty krem na naczynka FLOSLEK skutecznie pomaga w utrzymaniu odpowiedniej kondycji skóry naczynkowej. Regularne stosowanie kremu powoduje uszczelnienie i wzmocnienie naczynek krwionośnych oraz widoczną redukcję rumienia i zaczerwienienia.