Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0508

tusz do rzęs-wyrazisty efekt?

Polecane posty

Gość 0508

Hej, mozecie polecić jakiś tusz do rzęs który da wyrazisty efekt, tetarlanych rzęs? Do niedawna używałam zalotki i tuszu taniego ale dobrego Maybelline Volum' Express Curved Brush i dawał dość fajny i wyraźny efekt ale ostatnio albo tusz sie popsuł albo z moim rzęsami coś nie tak bo efekt jest mizerny.Może polecicie jakiś fajny tusz? cena w sumie nie gra roli.

Gość Polecam tusze Lancome
są rewelacyjne. Miłałam już kilka i z każdego byłam bardzo zadowolona. Jedyna wada to cena ok. 200 zł.

Gość wg. mnie to
L'oreal TELESCOPIC. Zawsze najlepszy byl 200 calorii Max.. ale moje ostatnie odkrycie pobilo go w 200 procentach

Gość Goska_zg_23
mi kiedys pani w drogeri z górnej pólki polecała tusz Lancome, zas z tanszych Gosh, ale nazw nie pamiętam, a własnie pytałam wtedy o taki który da dośc konkretny efekt.Mi sie podobaja rzesy K.Cichopek, rewelacja według mnie.

Gość hhhhhp
a wiesz mi się rzesy cichopkowej nie podobają,tylko na nie sie zwraca uwagę,na 100 km widac ,ze to makijaz powinna byc bardziej stonowanie

Gość wg. mnie to
ale autorce chodzi o wyrazisty efekt a nie stonowany

Gość nowa w sumie
własnie Cichopek maluje Lancome Hypnose. Ja mamlancoma L'extreme i jest super, wydłuza. Ten 1 -szy pogrubia, zlezy kto co chce osiagnac:)

Gość o mamuniu
tusz za dwie stówy, nabawię się kompleksów przez tą kafeterię:)

Gość nowa w sumie
jakie diwe stówy. Kosztuje 120. jak na allegro znajdziesz dobrego sprzedawce, który kupuje na bezcłówce to nawet za 80. Ale 3/4 to podróby

Gość o mamuniu
nie no, jak 120 to prawie półdarmo:) wiem, wiem za jakość trzeba płacić, ale ponarzekać chyba mozna:)

Gość ona już tak ma
Kasia Cichopek urodziła się z takimi rzęsami:(

Gość Dżdżownica Magda
Zawsze i wszędzie MaxFactor 2000 calories :) Najlepszy z najlepszych i za 50 zł, a nie za 150

Gość ashantiii
kupilam sobie lancome hypnose jak bylam w angli bo mieszkalam z dziewczyna ktora go uzywlalai wygladala po prostu zjawiskowo a u mnie porazka:o malowacsie potrafie i lubie ale ten tusz na moich rzeasach( ciemnych i gestych) wygladal po prostu przecietnie jak jakis rimmel czy cos zero z tego efektu jak u kolezankai jedyny powod dla ktorego czasem go uzyje to to, ze mam lzawiace3 oczy i jest to jedyny tusz ktory rzeczywiscie sie nie rozmauje przez caly dzien co do efektu to duze korzystnie3j wypada maybelline AIR MAX i loreal lash arhitekt tak wiec jak dla mnie ryzyko wne sa te wysokopolkowe kosmetyki