Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluonka

Jaki macie wózek?

Polecane posty

Gość nataszas
Jezu, nie chodzi o to, zeby sie podobało, a zeby było dobre dla dziecka!

wiesz co, teraz wlasnie rodzice kupuja wozki na pokaz, a nie patrza co jest wygodne. i nie oszukujmy sie.

Gość
moja koleżanka użytkuje focusa i jest bardzo zadowolona. To zależy wszystko od tego gdzie mieszkasz. Ja mieszkam w bloku na IIIp. i nie wyobrazam sobie targac 20 kg wózka po schodach.

Wiem, że każdy ma inny gust, ale im cena wyższa tym bardziej wózek mi się podoba:( Nie chodzi o to, że patrzę na cenę, ale zazwyczaj patrzę na wygląd i funkcję wózka, a potem się okazuje, że te, które się mi podobają kosztują ponad 2 tys. Rodzice zdeklarowali się, że kupią mi wyprawkę dla dziecka, mam kupić to co mi się podoba, ale nie chcę ich naciągać i najwyżej dołożę się do wózka. A oto wózki, na które zwróciłam uwagę: http://www.tanimarket.pl/go/_info/?id=2867 http://www.tanimarket.pl/go/_info/?id=2699 Podobają mi się raczej proste, nieudziwnione wózki. Poza tym szukam czegoś lekkiego. Nie zależy mi na ciepłym, grubym wózku, ponieważ urodzę dziecko na wiosnę i wtedy raczej będzie ciepło:D

Gość
oj można zgłupieć. Ja co prawda zaczynam starania w maju lub w czerwcu (choć w innych okolicznościach miałabym już dzieciątko :( ), to od ładnych paru miesięcy rozglądam się za wózkami, łóżeczkami, itd., teąż miałabym dylemat straszny.

Gość ja nie moge
poszukac odp pracy i tez zaczynam starania ale w styczniu

Gość
dziękuję :D Mam nadzieję, że następnym razem się uda...

Gość a Mutsy sa fajne wozki8364

Gość
Dermika --> są fajne, ale drogie...

Gość poznaniaczka 24 lata
powiedz a jestes zadowlona z Mutsiaka?

Dermika zadowolona jestes z wozeczka?

Gość Mamuska78
ja wlasnie wczoraj kupilam Peg Perego Pliko 3 Classico...nie dlatego zeby szpanowac bo jest taki super-ale ze wzgledow praktycznych-lekki(tylko 9kg) latwo sie sklada, zajmuje malo miejjsca w bagazniku i ma wygodne pozycje oparcia dla dziecka w sumie bardzo dobrze wykonane wnetrze wozka(wygodne i latwe do utrzymania)

No tak tanie nie są:( ale jak dla mnie bardzo funkcjonalne bo fotelik łatwo sie montuje na stelażu Daria sie urodziła w maju wiec jak gdzies jechalismy to właściwie potem ją miałam w foteliku nie musiałam taskać gondoli a wogóle często jezdze samochodem i to sama (bez męża) wiec zalezało mi zebym miała łatwo no wiecie o co chodzi;) a wogóle fajne jest to ze mozna kupic stelaż i np.fotelik jak jest ciepła pora i go używac zamiast gondoli a potem dokupic spacerówke :) no ja jestem zadowolona jest bardzo łatwy do prowadzenia dzieki skrętnym kołom

a jaki masz stelaz?urban raider powiedz jeszcze jedno kupilas fotelik mutsy czy maxi cosi?

Gość
ja też często jeżdżę bez męża, więc muszę przy zakupie koniecznie zwrócić uwagę na wygodę i wagę :)

Fotelik mam mutsy i on ma fajne regulowane \"plecy\" tak ze mozna podnosic na pozycje pólleżącą i siedząca z której obecnie korzystamy;) a stelaż qurcze no chyba ten urban raider sprawdze potem to dam znać:)

osobiście odradzam deltim fokus, moja siostra miała i niestety po 3 miesiącach wyrobił się okropie i skrzypiał nic nie dało się z tym zrobić żadne smarowania nie pomagały

Gość mamamalucha
Mam mutsy na stelażu urban rider. Jest prosty, ładny, świetnie się prowadzi na wszelkich nierównościach, łatwo się składa, ma duże pompowane koła. Zdejmowanie gondoli zajmuje dosłownie kilka sekund, kół również. Minusem jest waga - niby 16 kg, co w porownaniu do wózka Emmaljunga (ponad 20 kg) wydaję się mało. Ciężko jest jednak na betonowych podjazdach. Gondola nie należy do największych 74 cm - przyda się dla drobnego dziecka urodzonego jesienią. Jeżeli dzidziuś się urodzi wiosną i będziecie korzystać głównie ze spacerówki nie polecam wózka firmy Mutsy. Pompowane koła ważą swoje i nie ma mowy o złożeniu w tzw "parasolkę". Dobrym wyjściem są wózki Hauck, Graco na kołach piankowych. Posiadam również fotelik samochodowy tej firmy. Jest rozkładany, dziecko może w nim leżeć lub siedzieć. Polecam przy częstych podróżach.