Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluonka

Jaki macie wózek?

Polecane posty

Gość ryzop
modidorowa z ryzem, jak narazie to tylko ty sie tu wymadrzasz!!!!! sluchaj kiedys nie bylo oddzielnej gondoli i spacerowki i jakos nikt nie mial skrzywienia wiec nie gadaj glupot ok? sama widzialam zdjecie mojej kuzynki w wozku, wiec wiem jakie byly wozki ja tez nie wozilam w gondoli a moje dziecko ma sie dobrze jakby ci pediatra powiedzial zebys gow.. zjadla to tez bys to zrobila? co pediatra to inna opinia a ja uwazam ze paulina wyglada ok, skoro ja ocenilas to pokaz zdjecie zeby i ona mogla je ocenic, bo z tym zdjeciem wyjechalas zeby sie zemscici i plujnac jadem, bo nic innego madrego juz nie mialas do powiedzenia, wiec z tandeta wyjechalas no ale nie bede sie "wymadrzac" od tego sa inne osoby, np pomidorowa-encyklopedia na temat wozkow heh dobre :-P

Gość uppppppppppppppppppppp

fajnie ze nie bylo kiedys gondoli jaka sama mam zdjecia z jak bylam malutka i mama mnie w gondolce wozila.Dodam ze mam 25 lat.Gondola musi byc dla niemowlaka to chyba jest jasne, jak pediatra mowi ze nie to zmien pediatre

Gość uppppppppppppppppppp

Gość onkabiedronka
kiedys nie bylo oddzielnych gondoli, nie ttzeba miec zdjec, na filmach widac wozki byly 2w1 jak dzis-wielofunkcyjne na plasko dla noworodka, podoszac oparcie -spacerowka i jakos dzieci byly zdrowe a nie jezdzily w osobnych gondolach, wazne zeby dziecko mialo plasko pod pleckamim, a czy to jest gondola czy wozek wielofunkcyjny to nie ma nic do rzeczy

ja mam wózek z tako-model julia. Jest stabilny i porzadny. Tylko ciężki, więc jak ktos musi wnosić wózek po schodach to odradzam. Ale to jedyna wada.

nie ma wozka ktory zadowolilby wszystkich.... ja mam mutsy, dla mnie porazka jest maly \"bagaznik\" najbardziej podoba mi sie skretna tylna os :) w wiekszych miastach napewno bardzo pomocna :)

co do gondoli, ja nie narzekalam moj jezdzil w niej jeszcze w 7 miesiacu mimo ze nie nalezy do malutkich dzieci

hej sluchajcie .... Ja jestem lipcowa mamuska ktora urodzila sliczna coreczke.Ja kupilam wlasnie XLANDERA X1 i wiecie co gondola to porazka:( Latem kiedy Oliwia byla b.malutka to wozeczke sprawowal sie dobrze, ale kiedy nastala jesien i trzeba bylo cieplej juz ubrac to dziecie mialo juz coraz mniej miejsca w gondolce.Nawet nie moglo sobie swobodnie rozlozyc raczek na boczek tj lubia to dzieci najbardziej w czasie snu. Tak wiec musialam kupic na allegro uzywanego Roana Marite.Udalo mi sie kupic go za atrakcyjna cene,sam gleboki,bez spacerowki.I o to chodzilo!!!Najwazniejsze zeby mala w nim przejezdzila chociaz do lutego,a potem smialo przesiadziemy sie w spacerowke xlandera. Naprawde dziwie sie tym producentom ze robia tak male gondole.Czy po to zeby rodzice zmieniali czesto wozki???Nie wiem. A jak widze jak dziewczyny pchaja te qiuinny czy te mutsy a w nich te scisniete dzieciaczki to stukam sie w glowe:) ALe ogolnie gdyby nie tak mala gondola to wszystko OK.Mam nadzieje ze spacerowka bedzie sie dobrze sprawowala:)

Gość Karolinka23
Ja mam wózek firmy Implast Volant 3. Jestem bardzo zadowolona, doskonale się prowadzi, po odblokowaniu przednich kółek jest rewelacyjnie skrętny. Poza tym ma świetne amortyzatory które zapobiegają wstrząsaniem dziecka podczas jazdy na naszych nierównych chodnikach i jednocześnie umożliwiają ziuzianie. Jest to model niby trójkołowy ale nie do końca (bo kółka są cztery) tylko z przodu zbliżone do siebie. Oczywiście rzecz gustu i upodobania ale jeżeli komuś się podoba z wyglądu i zależy mu na opini kogoś kto już go wypróbował - to serdecznie polecam, warto !!!

Gość 23 23 23
podnoszę

Ja mam model Graco i jestem z niego bardzo zadowolona. Uważam, że jest bardzo praktyczny - lekki, szybko się składa i ma mnóstwo kieszonek. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.